06/16/11

Να αλλάξει και να μη λειτουργεί με παρέες κάλεσε τον πρωθυπουργό η Βάσω Παπανδρέου που μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για «απίστευτη κοροϊδία».

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ της θέσης του ΚΚΕ από το σύνολο των κομμάτων του πολιτικού χώρου έκανε η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, με την ομιλία της στην Ομόνοια, καλώντας τον λαό να αντισταθεί εντασσόμενος στα σωματεία του κόμματος της και ζητώντας εκ νέου εκλογές. Η συγκέντρωση είχε παλμό και συμμετοχή ιδιαιτέρως από τη σπουδάζουσα νεολαία του κόμματος.

ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ των βουλευτών της συμπολίτευσης πέρασε επί της αρχής από την Επιτροπή οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την περίοδο 2012-2015.

ΒΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

«Η στιγμή της αλήθειας στην Αθήνα», είναι ο τίτλος του σχολίου της Süddeutsche Zeitung για τη σημασία της δήλωσης Παπανδρέου πως είναι έτοιμος να παραιτηθεί: «Το πιο συνετό σενάριο θα ήταν τώρα το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία να σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αντί να δρομολογήσουν νέες εκλογές.

Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", που κυκλοφορούν σήμερα, αποκαλύπτουν άκρως απόρρητο έγγραφο και ξεδιπλώνουν το σχέδιο "Πυθία"
Σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την κωδική ονομασία «Πυθία 1», το οποίο φέρεται να εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες» και να ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο», αποκαλύπτουν τα «Επίκαιρα».

Μετά την ανεξαρτητοποίηση Γιώργου Λιάνη και την παραίτηση Γιώργου Φλωρίδη παραιτήθηκε πριν λίγο και ο βουλευτής Λάρισας Εκτορας Νασιώκας, υπό παραίτηση και οι βουλευτές Κώστας Σπηλιόπουλος. Σούλα Μερεντίτη και Βασίλης Κατρίνης ....

Με επιστολή που κοινοποίησε πριν από λίγο ο Γιώργος Φλωρίδης ανακοίνωσε την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα απογοητευμένος από την πολιτική της κυβέρνησης αλλά κι από τη στάση της αντιπολίτευσης.

Ο Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει στο Real.gr το παρασκήνιο των συνομιλιών μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ και πως οδηγηθήκαμε στην αλλαγή τακτικής από τον Γιώργο Παπανδρέου στο αποψινό διάγγελμα.

του Σ. Κούλογλου
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μια χώρα στα πρόθυρα χρεοκοπίας, είναι να πανικοβληθεί ο πρωθυπουργός της. Είναι όπως σε μια μεγάλη τρικυμία κι ενώ το πλοίο μπάζει νερά, ο καπετάνιος να μην ξέρει σε ποιό λιμάνι να το πάει, ν αλλάζει συνεχώς πορεία, να δίνει λάθος διαταγές οι οποίες ανατρέπονται από την πίεση των υπαξιωματικών του ή να στέλνει σήματα στους αξιωματικούς από το διπλανό καράβι να έρθουν για να κυβερνήσουν από κοινού. Δυστυχώς για το πλοίο «Ελλάς» αλλά και για τον ίδιο, ο κ. Παπανδρέου είναι το τελευταίο διάστημα πανικοβλημένος.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.