07/07/11

Τη δημιουργία πολιτικού κόμματος ανακοίνωσε η ομάδα χάκερ-ακτιβιστών, Anonymous. Όλα δείχνουν πως οι ηλεκτρονικές επιθέσεις σταματούν και η οργάνωση που τους τελευταίους μήνες έχει γίνει φόβος και τρόμος κυβερνήσεων και πολυεθνικών μπαίνει σε άλλη τροχιά.

του Δημήτρη Κωνσταντακόπυλου *
Mε τη φωτιά παίζουν oι “ηγέτες” της Ευρώπης και, ακόμα περισσότερο, της Ελλάδας. Αποδεικνύοντας καθημερινά ότι δεν είναι παρά μυωπικά και ιδιοτελή ανθρωπάκια, στη συνειδητή ή μη συνειδητή υπηρεσία των τραπεζών. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περιγράψει κανείς τον διαρκώς αυξανόμενο παραλογισμό της ευρωπαϊκής και ελληνικής πολιτικής, που είναι και η πιο σίγουρη ένδειξη επικείμενης μείζονος καταστροφής.

Εκρέμ Ντεμιρτάς
Νέα…τουρκικά σενάρια με ελληνικά νησιά, που τώρα αντί για αγορά, η νέα εκδοχή προβλέπει κοινό σχέδιο «διάσωσης»!
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης, Εκρέμ Ντεμίρτας, δήλωσε ότι ετοιμάζουν κοινό σχέδιο με Έλληνες επιχειρηματίες -χωρίς να αναφέρει ποιούς- για την διάσωση των ελληνικών νησιών.

Εντός των επόμενων 15 ημερών θα έρθει στη Βουλή η ρύθμιση για τα αυθαίρετα κτίσματα σε όλη την χώρα, η οποία θα έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με την ρύθμιση που ήδη ισχύει για τους ημιυπαίθριους χώρους.

ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι η Ελλάδα θα εφαρμόσει το μεσοπρόθεσμο μέχρι κεραίας έδωσαν στο Βερολίνο οι υπουργοί Οικονομικών και Εξωτερικών. Ζήτησαν να έρθουν γερμανοί επειχειρηματίες και να επενδύσουν.

ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ, πλέον, παραδοχές από Ευρωπαίους αξιωματούχους για την επικείμενη χρεοκοπία της χώρας, μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του δράματος που ξεκίνησε στα τέλη του 2009: Η χρεοκοπία της χώρας, επιλεκτική ή μη, φαντάζει κάτι παραπάνω από βέβαιη αν δεν υπάρξει σωτηρία μέσω του ευρωομολόγου.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.