07/15/11

Αποδοκίμασαν οι Παλαιστίνιοι το Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια!

Οι Παλαιστίνιοι διαμρτυρήθηκαν μ΄ αυτό το τρόπο για την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να εμποδίσει τον απόπλου πλοίου για τη Γάζα.

 ΟΛΟΕΝΑ και περισσότεροι Γερμανοί ανησυχούν για τη σταθερότητα του ευρώ. Τι λένε για την παροχή νέας βοήθειας στην Ελλάδα και την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ;
Σύμφωνα με το νέο βαρόμετρο του ZDF (2ο πρόγραμμα γερμανικής κρατικής τηλεόρασης), το 33 % των Γερμανών θεωρεί στην παρούσα φάση την ευρωκρίση το σημαντικότερο πρόβλημα για τη Γερμανία.

Έπειτα από μακρά και δαπανηρή καθυστέρηση, η ορολογία των Ευρωπαίων για την κρίση χρεών αλλάζει. Κι αυτό είναι θετικό. Το αρνητικό είναι ότι η Ευρώπη εξακολουθεί να έχει έλλειψη πολιτικής και τεχνικής ηγεσίας, που είναι απαραίτητη ώστε να περιχαρακώσει την καταστροφική κρίση. Το αποτέλεσμα είναι ότι η Ευρώπη σύντομα θα υποχρεωθεί να μελετήσει δραστικές επιλογές.

ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι στέλνει ο πρωθυπουργός την πρώην υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη. Ασφαλείς πληροφορίες επιμένουν ότι η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου είναι ειλημμένη και είναι θέμα λίγου χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η τοποθέτηση της στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.