07/23/11

ΜΕΙΩΣΗ επιτοκίων δανεισμού, αύξηση διάρκειας αποπληρωμής των δανείων από 15 έως και 30 χρόνια, 10ετή περίοδο χάριτος για την εξυπηρέτηση του χρέους, συμμετοχή των ιδιωτικών μέσα από ανταλλαγή των ομολόγων που έχουν στην κατοχή τους αλλά και σύνταξη ενός νέου "σχεδίου Μάρσαλ" προβλέπει το κείμενο των 16 σημείων στο οποίο κατέληξαν οι Ευρωπαίοι Ηγέτες. Διαβάστε τα 16 σημεία ένα προς ένα.

«Επίθεση επενδύσεων και ανάπτυξης» τιτλοφορεί το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας έγγραφό του για το σχέδιο που ετοιμάζει με στόχο κίνητρα για γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, γνώση του οποίου επικαλείται η Handelsblatt.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερο από 1.000.000 Έλληνες (!) στην χειρότερη δεκαετία από την δεκαετία του 1940!

Πόσο ακόμη θα πληρώνουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι για την Ελλάδα, είναι ένα ερώτημα που ακούγεται συχνά τους τελευταίους μήνες στη Γερμανία. Πόσο όμως έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής η ελληνική κρίση στους Γερμανούς;

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.