07/29/11

Ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor's υποβάθμισε σήμερα την πιστοληπτική ικανότητα της Κύπρου, λόγω των ανησυχιών για την οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, ακολουθώντας το παράδειγμα του οίκου Moody's που έκανε το ίδιο την Τετάρτη.

ΔΟΘΗΚΕ στη δημοσιότητα ολόκληρο το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα. Περιλαμβάνει τον ακριβή τρόπο υπολογισμού του προστίμου που θα πρέπει να πληρώσετε για να διατηρήσετε την παρανομία από 20 έως 40 χρόνια. Στο 15% της τιμής ζώνης ορίζεται η αφετηρία υπολογισμού ενώ υπάρχουν παραβάσεις που καταλήγουν ακόμη και να τριπλασιάζουν το τελικό ποσό.

Ο μάνατζερ - ηγέτης του μέλλοντος, έγραψε πριν τρεις σχεδόν δεκαετίες ο David Lilienthal «θα πρέπει να συνδυάζει στην προσωπικότητά του τη ρωμαλέα, ρεαλιστική ποιότητα του ανθρώπου της δράσης με την ενόραση του καλλιτέχνη, του θρησκευτικού ηγέτη, του ποιητή που έχει την ικανότητα να ερμηνεύει τις πράξεις του στον εαυτό του. Μόνος του ο άνθρωπος της δράσης ή ο άνθρωπος του στοχασμού δεν επαρκεί καθώς και τα δυό χαρακτηριστικά απαιτούνται από τις προκλήσεις του μέλλοντος που έρχεται...»

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.