08/18/11

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ σε ελληνικά ΜΜΕ, ειδικά στο χώρο του διαδικτύου (blogs, sites κλπ), έχει εντοπίσει η ΕΥΠ. Η διείσδυση έχει πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις πρόσφατa επιβεβαιώθηκε κα διακριβώθηκαν και οι «γραμμές» που περνάνε και έχουν ως στόχο την υποβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων, την αποσιώπηση γεγονότων που καταδεικνύουν την προετοιμασία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για «θερμές» καταστάσεις.

γράφουν οι Δ. Βαγιανός* και Ηλ. Παπαϊωάννου*
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ της Ελληνικής οικονομίας συναντά δυσκολίες στην επίτευξη βασικών του στόχων. Η ύφεση είναι βαθύτερη από αυτή που είχε προβλεφθεί, και έχει επιδεινωθεί από την δραστική μείωση των πιστώσεων λόγω προβλημάτων στον τραπεζικό τομέα.

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που σοκάρει όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στη Θράκη, δημοσιεύουν μεταφρασμένη από τα τουρκικά, τα tourkikanea.gr.
Πρόκειται για επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν κάποιοι μουσουλμάνοι της Θράκης προς τον ίδιο τον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου, αλλά και προς το δικό μας ΥΠΕΞ ,με την οποία καταγγέλουν τη δράση του Τούρκου πρόξενου Μουσταφά Σάρνιτς στη Θράκη!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ στρατηγοί έμπαιναν φυλακή ο ένας μετά τον άλλο και όταν τελικά όλοι οι αρχηγοί των τουρκικών ΕΔ υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους,δεν ήταν λίγοι στην Αθήνα που εμφανίζονταν προβληματισμένοι. Επρόκειτο κυρίως για στρατιωτικούς οι οποίοι φυσικά και δεν έτρεφαν καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στο κεμαλικό στρατιωτικό κατεστημένο που είχαν απέναντί τους τόσα χρόνια.

ΜΠΟΡΕΙ για την Άγκελα Μέρκελ να μην υφίσταται θέμα ευρωομολόγων, τουλάχιστον επισήμως, ωστόσο ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζότζεφ Στίγκλιτς διαμηνύει στο ΒΒC ότι το ευρώ θα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει χωρίς τη θέσπιση τους, φτάνοντας στο σημείο να δηλώσει ότι θα ήταν καλύτερο από τη Γερμανία να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη αν διαφωνεί με τα ευρωομόλογα!

"Η Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο": Αυτός είναι ο τίτλος συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο μεγαλοτοκογλύφος δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο στην γαλλική εφημερίδα «Λε Μοντ».

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.