09/24/11

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ; Η γελοιότητα κάποιων βορείων έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια!
Δανός ακροδεξιός ευρωβουλευτής ζητά την Κω ως υποθήκη για να εγκρίνει η χώρα του νέα βοήθεια προς την Ελλάδα!!!

Απαγορεύεται με βάση την κοινοτική νομοθεσία, η ΔΕΗ ή κάθε άλλος πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος να διακόψει την παροχή σε περίπτωση που οι καταναλωτές δεν θα πληρώσουν τον φόρο ακινήτων που προωθεί η κυβέρνηση, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.  Αυτό τονίζει ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, σε ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ της εξέφρασε χθες η Πολωνική Προεδρία της ΕΕ για την άρνηση Ολλανδίας και Φινλανδίας να δώσουν το πράσινο φως για ένταξη Βουλγαρίας και Ρουμανίας στο χώρο Schengen, λέγοντας ότι αποκάλυψε την κρίση εμπιστοσύνης στην Ένωση. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην ίδια γραμμή τόνισε ότι οι δύο χώρες έπεσαν θύμα του «λαϊκισμού».

ΜΑΘΗΜΑΤΑ κυβερνητικής και εθνικής αξιοπρέπειας από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος B.Πούτιν, φαίνεται ότι του το "χρώσταγε" του Έλληνα πρωθυπουργού από τον Φεβρουάριο του 2010, όταν ο Β.Πούτιν ήταν έτοιμος να βοηθήσει την Ελλάδα με το δάνειο των 25 δισ. ευρώ και ο Γ.Παπανδρέου μιλούσε για ... το πόσο κακό κάνει το κάπνισμα!

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.