09/26/11

γράφει ο Γιώργος ΔΕΛΑΣΤΙΚ
ΛΕΗΛΑΣΙΑ! Εργαζόμενοι στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες πάσης φύσεως, συνταξιούχοι, νέοι, όλα γενικώς τα κοινωνικά στρώματα των Ελλήνων διακατέχονται από το βίαιο συναίσθημα ότι η πολιτική της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως στόχο τη λεηλασία των εισοδημάτων τους.

ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ οι διαδικασίες καταβολής του παραβόλου, της απόδοσης του ειδικού προστίμου, του αριθμού των δόσεων και του καθορισμού των δικαιούχων στους οποίους θα αποδοθούν τα έσοδα.Το υπουργείο Περιβάλλοντος καταλήγει στην απόφαση η τακτοποίηση να υλοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά χωρίς την εμπλοκή ΚΕΠ και Πολεοδομιών. Τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται μέσω Ιντερνετ από μηχανικό.

γράφει ο Νίκος ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ  
H ΔΙΑΡΚΩΣ ογκούμενη λαϊκή οργή για τα πρόσφατα εξοντωτικά φοροεισπρακτικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση, αιφνιδιάζοντας για πολλοστή φορά τους πολίτες, προκαλεί τώρα ισχυρούς μετασεισμούς στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος. Τριάντα και πλέον βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν να καταψηφίσουν το χαράτσι στα ακίνητα, στην κρίσιμη ψηφοφορία της Τρίτης, καθώς τελούν υπό την ασφυκτική πίεση των ψηφοφόρων τους.

της Σοφίας ΒΟΥΛΤΕΨΗ
ΤΗΝ ΩΡΑ που η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει παλαιά και νέα μέτρα και ο υπουργός των Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στην Ουάσιγκτον για τις πολυδιαφημισμένες «κρίσιμες συνομιλίες» του με αξιωματούχους του ΔΝΤ και της ΕΕ, η κυβερνητική πλειοψηφία στο κοινοβούλιο τελεί υπό συνθήκες παράκρουσης και παράλυσης.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.