11/16/11

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τίθεται με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ ο Βουλευτής και μέλος του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος μετά το «ΟΧΙ» στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας το «Αντίκρυ» παραθέτει την δευτερολογία του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου στις Προγραμματικές Δηλώσεις της κυβέρνησης.

ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΟΧΙ» Καμμένου στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Ο βουλευτής της ΝΔ σηκώθηκε όρθιος και πρόφερε με έμφαση την άρνησή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Αναμένονται εξελίξεις για τη στάση που θα τηρήσει η ΝΔ.

Ο Μάριο Μόντι ανέλαβε και τυπικά πρωθυπουργός, σχηματίζοντας νέα κυβέρνηση στην Ιταλία, τη σύνθεση της οποίας ανακοίνωσε.
Μετά από δυόμισι ώρες συνάντησης με τον Ιταλό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ο Μάριο Μόντι αποδέχθηκε και τυπικά τη θέση του πρωθυπουργού

Η ομιλία της Σ. Σακοράφα κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.
 
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.
Σήμερα τα ξημερώματα ζήσαμε την τελική πράξη σε ένα δράμα που έχω καταγγείλει πολλές φορές από αυτό εδώ το βήμα της Βουλής.

Στην σημερινή του παρέμβαση o Γιάννης Δημαράς, πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών  κατά την διάρκεια της συζήτησης των Προγραμματικών Δηλώσεων της κυβέρνησης είπε:

«Κυρίες & Κύριοι Βουλευτές, οι ώρες και οι μέρες που ζούμε δεν είναι απλά δύσκολες είναι δραματικές...

Η χθεσινή (Τρίτη, 15 /12/2011) ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη συζήτηση «επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης». 

«Κύριε Πρωθυπουργέ, ξεκινήσατε τη χθεσινή παρθενική σας ομιλία στο Κοινοβούλιο με την παραδοχή ότι η κρίση είναι πολύπλευρη, είναι οικονομική, κοινωνική

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.