12/13/11

Θα χρειαστούν συμπληρωματικά μέτρα, αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι του φετινού προϋπολογισμού, είπε χτες ο υπουργός Οικονομικών.
«Οι συζητήσεις που άρχισαν με την τρόικα για το νέο πρόγραμμα και τη νέα δανειακή σύμβαση είναι όχι μόνο κρίσιμες, αλλά είναι και συζητήσεις δύσκολες».

Μετά από έξι και πλέον δεκαετίες, ξανακάθονται στα θρανία παιδιά που τα χνώτα τους βρομάνε από την πείνα. Τα κρούσματα δεν είναι πλέον ούτε ένα ούτε δύο. Ο εφιάλτης της πείνας, που θρέφει η ανεργία και η άγρια λιτότητα της εποχής του ΔΝΤ, ζωντάνεψε και στέλνει στο σχολείο νηστικά, ένας Θεός ξέρει πόσα παιδιά.

Τι ήταν τελικά ο Καραµανλής για τους Έλληνες: ο «θεός» που δόξαζαν το 2004, ο πολιτικός στον οποίο είχαν επενδύσει χιλιάδες πολίτες όλες τους τις ελπίδες για να αλλάξει ο τόπος, ή ο «αποσυνάγωγος» του 2009, στον οποίο χρέωσαν θυµωµένοι την ευθύνη για τα «σκάνδαλα» και την κακή κατάσταση των οικονοµικών της χώρας;

Θρασύτατο κρούσμα αρχαιοκαπηλίας σημειώθηκε, πριν από λίγες μέρες, στον σημαντικότερο Μακεδονικό τάφο της Θράκης, στη Σταυρούπολη Ξάνθης.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.