ΕΠΙΚΑΙΡΑ: «Τα κρυφά σχέδια Παπανδρέου-Παπαδήμα για εκλογές το Φθινόπωρο»

Στα «Επίκαιρα», στο τεύχος 118, που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου αποκαλύπτονται τα «κρυφά» σχέδια των  Παπανδρέου-Παπαδήμου στο άρθρο του Άγγελου Μόσχοβα, «Ποιοι και γιατί «βλέπουν» εκλογές το φθινόπωρο».

Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου παίζει με τα νεύρα των «δελφίνων» του ΠΑΣΟΚ με τις συνεχείς κινήσεις τακτικιστισμού με τις οποίες κερδίζει χρόνο, όλο και περισσότερες ενδείξεις από την τακτική του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου αλλά και του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου συγκλίνουν σε ένα συμπέρασμα: Εκλογές το φθινόπωρο!

Οι ενδείξεις ότι το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση του έργου της κυβέρνησης παραμένει ασαφές είναι ολοένα και περισσότερες. Επίσης, πηγές από την κυβέρνηση αλλά και την Ιπποκράτους αναφέρουν ότι τα χρονοδιαγράμματα για PSI και σύναψη δανειακής σύμβασης «δεν είναι τόσο σαφή όσο τα παρουσιάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ενδεχομένως η συνολική διαδικασία να χρειαστεί να παραταθεί όλη την άνοιξη».

Πάντως, κυρίαρχος «παίκτης» που θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων, εμφανίζεται να είναι ο Αντώνης Σαμαράς…

Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»:
- Το αποκαλυπτικό άρθρο της Χριστίνας Κοραή για τα «μυστικά» του ελληνικού χρέους από την υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο.
Τα «Επίκαιρα» στο φάκελο που ανοίγουν για το αγγλικό Δίκαιο στον PSI, φωτίζουν τις παγίδες που κρύβονται. Φιλοξενούν τα άρθρα των καθηγητών Κώστα Χρυσόγονου και Δ. Χιόνη, του στελέχους της AtticaBank, Θανάση Τσάδαρη, του δικηγόρου και προέδρου του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου, Χάρη Οικονομόπουλου, και του δικηγόρου Νίκου Μηλαπίδη.
- Τη συνέντευξη-καταπέλτη του πρώην υπουργού και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Στέφανου Τζουμάκα, στον Άγγελο Μόσχοβα, για τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου και τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ.
-  Το διαφωτιστικό άρθρο των Νόνης Καραγιάννη, Σπύρου Σουρμελίδη και Λάμπρου Καλαρρύτη για το που πήγαν τα λεφτά του ελληνικού λαού και πως σπαταλήθηκαν.
- Για τα δεδομένα και τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη, στα άρθρα των Γιώργου Αυτιά και Άκη Χαραλαμπίδη.
- Την ανάλυση του Γιάννη Κορωναίου για το θρησκευτικό γεωπολιτικό παρασκήνιο της υπόθεσης Βατοπαιδίου.
- Τη διασκεδαστική και παράλληλα καυστική συνέντευξη της σεναριογράφου και ηθοποιού Δήμητρας Παπαδοπούλου στη Νάνσια Κωστάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου