Παραιτήθηκε ο Γ. Μανώλης από τη γραμματεία Συνδικαλισμού της ΝΔ

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του τομέα Συνδικαλισμού της ΝΔ, υπέβαλε σήμερα ο Γιάννης Μανώλης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χθεσινή προσυπογραφή του Αντώνη Σαμαρά στην συμφωνία των πολιτικών αρχηγών. 

«Δεν μπορώ να μείνω. Δεν είναι έντιμο να παραμείνω σε αυτή τη θέση» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην -πλέον- γραμματέας Συνδικαλιστικού της ΝΔ. Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν έχει υποβάλλει επίσημα την παραίτησή του στον Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Μανώλης απάντησε «Μερικά πράγματα υποβάλλονται και δημόσια, θα το κάνω και τυπικά».

Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του MEGA, και επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν από χτες μετά τη συνεστίαση της ΔΑΚΕ στο Περιστέρι με συμμετοχή της πτέρυγας της λαϊκής Δεξιάς, ο Γιάννης Μανώλης είπε ότι μετά τα σκλήρά μέτρα λιτότητας, τα οποία προσυπέγραψε χτες ο Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του.
 
Πληροφορίες φέρνουν τον Γιάννη Μανώλη  να έρχεται σε επαφή με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος προσανατολίζεται στην ίδρυση αντιμνημονιακής κίνησης στην οποία προστρέχουν και άλλα δυσαρεστημένα στελέχη από τον χώρο της λαϊκής Δεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου