Το 74% των Ελλήνων θέλει τον Παπανδρέου στη φυλακή!

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θέλουν να δουν τρεις στους τέσσερις Έλληνες τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ως τιμωρία για την κατάντια της χώρας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για το ΝewsΒomb.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση «ποιοι πολιτικοί πρέπει να πληρώσουν για την πολιτική κατάρρευση της χώρας», η άποψη του 74% των Ελλήνων ότι ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου «πρέπει να πληρώσει».

Δεύτερος σε σειρά, είναι ο Κώστας Καραμανλής με ποσοστό 49%, τρίτος ο Κώστας Σημίτης με 34%, τέταρτος ο Γ.  Παπακωνσταντίνου με 14% και πέμπτος ο Γ. Αλογοσκούφης με 8%.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον εύρημα αποτελεί το γεγονός ότι στον κατάλογο των πέντε πρώτων πολιτικών που ο ελληνικός λαός εντοπίζει ως «φταίχτες» για τη σημερινή μας κατάσταση δεν εμφανίζεται το όνομα του νυν υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ένα άλλο στοιχείο που έχει τη δική του σημασία είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία (το 65%) των ερωτηθέντων απαντά αυθόρμητα «όλοι» στην ερώτηση ποιοι πολιτικοί φταίνε και πρέπει να πληρώσουν .

Η απάντηση καταδεικνύει την πλήρη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος στα μάτια του ελληνικού λαού.
 Εξαιρετικά υψηλό ποσοστό φαίνεται να εξασφαλίζει το κόμμα που ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος, «Ανεξάρτητοι Έλληνες», όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση.

Συγκεκριμένα, το 8% των ερωτηθέντων απάντησε ότι θα ψήφιζε το νέο κόμμα του Π. Καμμένου αν αυτή την Κυριακή είχαμε εκλογές. Το 70% τοποθετήθηκε αρνητικά, ενώ το 22% είπε «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου