Ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή που πρώτα τα «Επίκαιρα» αποκάλυψαν τον Ιούνιο του 2011.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκευή + 13», οι καταγγελίες για την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του ανθρώπου που κυβέρνησε τη χώρα από το 2004 έως το 2009, αποτέλεσαν το αντικείμενο δικαστικής προκαταρκτικής εξέτασης, από την οποία προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ότι οι καταγγελίες έχουν βάση.

Η υπόθεση θα πάει σε τακτική ανάκριση με στόχο των εντοπισμό προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση και τη διαλεύκανση όλων των στοιχείων που έχουν προκύψει από την εισαγγελική έρευνα.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ που στηριζόταν σε έγγραφο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ασφαλείας σύμφωνα με το οποίο οι Ρώσοι είχαν ανακαλύψει απόπειρα υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών του Καραμανλή με τον Πούτιν. Το Μάρτιο του 2008 Ρώσοι πράκτορες ήρθαν στην Ελλάδα και εντόπισαν ομάδα ατόμων που παρακολουθούσε τις διαδρομές του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας. Τα πρόσωπα αυτά κατάφεραν να διαφύγουν. Αλλά άφησαν σε όχημα όλα και όργανα παρακολούθησης… 
( Hide )
  1. Νικος ο Βουλγαρος11 Μαρτίου, 2012 11:28

    O Kαραμανλης διαλεξε λαθος συνεργατες , δεν πηρε την πρωτοβουλια να αλλαξει τα κακως κειμενα του δημοσιου ,αλλα δεν κατηγορειται για ΠΡΟΔΟΤΗΣ οπως κατηγορειται ο ΣΗΜΙΤΗΣ και ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή