Μουρούτης vs Kουίκ...

Σφοδρή επίθεση στον εκπρόσωπο τύπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Tέρενς Κουίκ, του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Μουρούτης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fecebook. Αφού πρώτα του εύχεται να είναι «σιδηροκέφαλος» στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε, του θέτει αιχμηρά πολιτικά ερωτήματα που χρίζουν άμεσης απάντησης.

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση του Γ. Μουρούτη στο facebook ήταν η εξής;
«Σιδηροκέφαλος ο Τέρενς Κουίκ στα νέα του καθήκοντα. Εύχομαι τον ίδιο ζήλο που επέδειξε στην αποδόμηση του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. να τον επιδείξει και κατά του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ...

Εκτός αν στόχος του και των εντολέων του είναι αποκλειστικά και μόνο η στέρηση της αυτοδυναμίας της Ν.Δ. Ένα τελευταίο ερώτημα στον κ. Κουίκ:

Το χρέος της χώρας μας το αποδέχεται ή όχι; Αν δεν το αποδέχεται όπως ο εντολέας του, να μας πει αν θα επιστρέψει όσα από τα δανεικά (που δεν αποδέχεται) πήρε ως μισθό από την κρατική τηλεόραση και από το αγροτικό κανάλι που δεν λειτούργησε ποτέ. Απαντήσεις εδώ και τώρα κ. Κουίκ!!!»
Η απάντηση του Τέρενς Κουίκ

Με ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ξεκίνησε στο νέο του πόστο, ως εκπροσώπου τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ. Μάλιστα το μήνυμα απευθύνεται και όσους είδαν θετικά το νέο του πόστο, αλλά και σε όσους τον κατέκριναν!

"Ευχαριστώ θερμά όσους με καλοδέχθηκαν. Ευχαριστώ και εκείνους που έσπευσαν να κάνουν την αρνητική κριτική τους,ακόμα και με ανακριβή στοιχεία.Θα το θεωρούσα αφύσικο να είμαι από όλους αποδεκτός. Ελπίζω η συνέχεια του αντιμνημονιακού αγώνα μου,από τη δημοσιογραφία στη πολιτική,να αλλάξει τις απόψεις όσων με βλέπουν με…μισό μάτι.

Και κάτι ακόμα.Ποτέ δεν αρνήθηκα να αποδεχθώ λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.Ο καθένας στη πορεία του επιλέγει τον ιδεολογικό φορέα ή τον πολιτικό σχηματισμό που τον εκφράζει. Τώρα, όμως, με δύο Μνημόνια, εκχώρηση όλης της Εθνικής Κυριαρχίας, Βρετανικό Δίκαιο, Δικαστήριο Λουξεμβούργου, σακάτεμα μισθών και συντάξεων, ανεργία και απαξίωση, δεν μπορώ παρά να έχω στο μυαλό μου και στη ψυχή μου,μόνο την ΕΛΛΑΔΑ. Και να συντάσσομαι με εκείνους που την βάζουν πάνω από τα συμφέροντα τοκογλύφων δανειστών και ξένων ηγετών που θέλουν να αναβιώσουν το 4ο Ράϊχ.

Αν μη τι άλλο, δώστε μου το χρόνο να δοκιμαστώ και σε αυτό που μου εμπιστεύθηκε ο Πάνος Καμμένος"

Φιλικά
Τέρενς Κουίκ
 parapolituka.gr
( Hide )
  1. Νικος ο Βουλγαρος18 Μαρτίου, 2012 09:44

    Ο Μουριτης ειναι επαγγελματιας ψευτης , ας δοκιμασουμε και καποιον που δεν ειναι .Μπραβο Καμμενε για την επιλογη σου .
    Εχουν πανικοβληθει στη Συγγρου, φανηκε απο τον πανικο του Γιακουματου στην ΕΡΤ το Σαββατο ,τωρα μας υποσχονται οτι θα μας σωσουν μετα τις εκλογες.
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ που ησαστε 2 χρονια ?
    Μεχρι σημερα μας βιαζετε και ξαφνικα θα μας σωσετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή