ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Οι Τροϊκανοί «εισέβαλαν» στην Εφορία Καλλιθέας!

Ένα πρωτοφανές, για τα ελληνικά δεδομένα, περιστατικό συνέβη στη ΦΑΕΕ Αθηνών στην Καλλιθέα, σύμφωνα με ανάρτηση των AegeanTimes, πρωταγωνιστές ήταν ένα κλιμάκιο της Τρόικας που ως άλλοι «ράμπο» όχι μόνο έκαναν ντου... αλλά πήραν μαζί τους και φακέλους με τα οικονομικά στοιχεία μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Το καυτό ζήτημα καταγγέλλει ο βουλευτής β’ Αθηνών του ΛΑΟΣ, Μανούσος Ντουκάκης. Το κλιμάκιο, αποτελούμενο από 5 ελεγκτές, συνοδευόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, γεγονός που παρείχε νομιμοποίηση στη μεταφορά των φακέλων εκτός ΔΟΥ.

Οι φάκελοι μεταφέρθηκαν σε άλλες οικονομικές υπηρεσίες για περεταίρω έλεγχο, ενώ κάποιοι κατέληξαν και στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν οι ελεγκτές.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι ελεγκτές ήταν απότομοι και ειρωνικοί, υπήρξε ένταση με τα στελέχη της ΦΑΕΕ, αλλά και με τους πολίτες που περίμεναν υπομονετικά στις ουρές για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.

Αγανακτισμένος ένας πολίτης τους είπε μάλιστα: «Εδώ έχετε καθαρίσει την οικογένειά μου, θα σας έχουμε και στα πόδια μας;». Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνουν ελεγκτές σε ΔΟΥ, αυτό που προκαλεί όμως αλγεινή εντύπωση είναι ότι οξύνουν την ατμόσφαιρα με τον απαξιωτικό τρόπο που φέρονται στους Έλληνες εφοριακούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου