ΠΟΝΤΙΚΙ: «Στη πρέσα των εκβιασμών» - Τρομοδιλλήματα ξένων και «δικών μας»

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 26 Απριλίου,  με πρωτοσέλιδο τίτλο «Στη πρέσα των εκβιασμών» και πλούσιο ρεπορτάζ για την… κολασμένη εβδομάδα που μας περιμένει μέχρι την κάλπη. Ποια είναι τα τρομοδιλήμματα χωρίς περιεχόμενο που βάζουν οι ξένοι και οι «δικοί μας» οπαδοί των μνημονίων. (Σελ. 4,5)

ΠΑΣΟΚ: Νευρικότητα και περισυλλογή για την καθήλωση. Τι βλέπουν, τι εκτιμούν, τι ελπίζουν μέχρι την κάλπη οι ιθύνοντες της Ιπποκράτους. (Σελ. 6,7) 

ΝΔ: Ανησυχητικά τα «καμπανάκια» της επόμενης μέρας. Στη Συγγρού ξέρουν ότι δεν αρκεί μόνο η νίκη…(Σελ. 8,9)  

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Το μεγάλο παιχνίδι της τρόικας μετά τις εκλογές. Ξεκινά η επόμενη φάση για τον έλεγχο του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. (Σελ. 16,17)

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ευτυχώς για εμάς, έχει εσωτερικά ζόρια… (Σελ. 18) 

ΣΤΟ IN VITRO: Άσθμα: Όλα τα νέα δεδομένα για τη χρόνια πάθηση που ταλαιπωρεί σχεδόν έναν στους δέκα Έλληνες. Ποια είναι τα νέα θεραπευτικά δεδομένα, τι λένε οι νέες επιστημονικές μελέτες. Ακόμη: Τι φταίει για την κακοσμία του στόματος, Τα πάντα για το αδυνάτισμα,  Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει το Πάρκινσον, Ψυχολογία και Μάθετε τι μπορεί να μπλοκάρει έναν άνδρα στην ερωτική αρένα.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». O  καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Χουβαρδάς, μιλάει με αριθμούς για τα οικονομικά του οργανισμού, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω περικοπών, για τα λουκέτα στα θέατρα αλλά και για την πολυαναμενόμενη «Οδύσσεια» του Μπομπ Γουίλσον. Ακόμη: Ο Τάσος Παυλόπουλος εικονογραφεί τις εκλογές, το γρήγορο ψάρι τρώει το αργό, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέττα κάνουν clubbing και η Πάτι Σμιθ τραγουδάει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου