Τσίπρας ζητά από Βενιζέλο να συνυπογράψει την επιστολή προς την Τρόικα

Την υπογραφή της επιστολής που θα αποσταλεί στην Τρόικα θα ζητήσει από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνάντησης που θα έχει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Οι σχετικές πληροφορίες προέρχονται από πηγές της Κουμουνδούρου, ενώ από κύκλους του ΠΑΣΟΚ δηλώνεται μέχρις στιγμής άγνοια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας, θα ζητήσει στην επιστολή του από τους Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Ντράγκι ένα νέο εναλλακτικό σχέδιο για την ανάπτυξη, ενώ θα τονίσει ότι τα μέτρα που έχουν δρομολογηθεί για τον Ιούνιο δεν μπορούν να ισχύσουν έπειτα από το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα τη συνάντηση που είχε με τον τον κ. Καμμένο, εν συνεχεία θα δει και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Βενιζέλο, αλλά και τον πρόεδρο της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά, ενώ στις 8 το βράδυ πρόκειται να συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για αύριο στις 13.00, προφανώς για να καταθέσει την εντολή, στην περίπτωση που δεν θα έχει σχηματιστεί κυβέρνηση, όπως είναι και το πιο πιθανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου