Το αλάθητο των μνημονιολάγνων!..

Τα πάλαι ποτέ μεγάλα κόμματα εξουσίας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι “εξπέρ” αυτοί της πολιτικής, οι σωτήρες του έθνους, από κοινού με τα ΜΜΕ της διαπλοκής και συνεπικουρούμενοι από το ευρωπαϊκό ιερατείο, κατηγορούν ασύστολα και θρασύτητα, την αριστερά... κομμουνιστική και μη, και ιδιαίτερα το ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμά του για αναξιοπιστία, λαϊκισμό και έλλειψη ρεαλισμού, παραβλέποντας οι ψευδολόγοι τα εγκλήματά τους, τα λάθη και τις παραλήψεις της ξενόδουλης πολιτικής των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που οδήγησαν την χώρα σε τραγικά αδιέξοδα και ξένη κατοχή και το λαό της στη φτωχοποίηση και υποδούλωση.

Η πολιτική και οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν στο ακέραιο την λαϊκή εντολή της 6ης Μαΐου, ελπίζω και της 17ης Ιουνίου, που είναι η καταδίκη του δικομματισμού, η αλλαγή πολιτικής και τέλος η απαγκίστρωση από μνημόνια και δανειακές συμβάσεις. ΝΑΙ υπάρχουν κάποια κενά, ΝΑΙ υπάρχουν πιθανόν και κάποιες ασάφειες ΑΛΛΑ πολύ απέχουν από την εγκληματική, εθνοκτόνο πολιτική των μνημονιολάγνων της Νέας Δημοκρατίας, του Πασόκ και των συνοδοιπόρων τους.

Για ένα να είναι σίγουροι οι θιασώτες της Τρόικα και των Μνημονίων και οι αδιόρθωτοι προπαγανδιστές των αμαρτωλών ΜΜΕ, ότι η όποια κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ προκύψει την 17η Ιουνίου μαζί με την κοινωνία και για την κοινωνία θα φωτίσει και θα επιλύσει τα όποια «γκρίζα» σημεία προβάλλουν νυχθημερόν τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

Ακόμα τα ψευδοδιλλήματα με τα οποία καθημερινά τρομοκρατούν την κοινωνία για της δήθεν καταστροφικές συνέπειες που θα επιφέρει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, διαβεβαιώνουμε ότι οι όποιες αρνητικές επιπτώσεις θα είναι ελάχιστες σε σύγκριση με τον όλεθρο και την καταστροφή που προξένησαν στην ελληνική κοινωνία οι κυβερνήσεις των Παπνδρέου, Βενιζέλου και η συγκυβέρνηση Παπδήμου.

Κοντολογίς οι θιασώτες της Τρόικα και των Μνημονίων, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και οι δορυφόροι τους, αυτοί οι άθλιοι που υπέγραψαν και ψήφισαν, χωρίς να έχουν διαβάσει, μνημόνια και δανειακές, διεκδικούν με αλαζονεία οι αδιόρθωτοι το “παπικό αλάθητο” στη σωτηρία της χώρας, μας …σώζουν συνεχώς και διαρκώς οδηγώντας τη χώρα στα τάρταρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου