Δ. Παπαδημούλης: «Εξετάζουμε τη δυνατότητα μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα»

Εξετάζεται η δυνατότητα στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ να μετεξελιχθεί σε ενιαίο κόμμα, δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του, Δημήτρης Παπαδημούλης. «Είναι κάτι που εξετάζουμε. Δεν συνηθίζω να προαναγγέλω πράγματα τα οποία μελετάμε, πριν είναι ώριμα προς ανακοίνωση», είπε.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real.fm σημείωσε, επίσης, ότι «δεν επιδιώκουμε επαναληπτικές εκλογές, αλλά κανείς λογικός άνθρωπος βλέποντας τους αριθμούς, τους συσχετισμούς αλλά και τα παιχνίδια σκοπιμότητας που παίζονται, δεν μπορεί να τα αποκλείσει».

Αναφερόμενος στο μπόνους των εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα είπε: «Στις εκλογές, αν προκύψουν, εμείς θα επιδιώξουμε μια εκλογική προγραμματική σύμπραξη όλης της Αριστεράς, προσθέτοντας στη φαρέτρα των επιχειρημάτων μας, προς την Α. Παπαρήγα, το Φ. Κουβέλη, τους Οικολόγους Πράσινους και άλλες κινήσεις της Αριστεράς, και το μήνυμα της κάλπης.

Επίσης, στο πρόγραμμά μας θα έχουμε ψηλά στην ατζέντα, όπως και στο περιεχόμενο της κυβερνητικής πρότασης, την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την κατάργηση του μπόνους και ερευνούμε όλες τις δυνατότητες που δεν θα επιτρέψουν στους αντιπάλους μας να αλλοιώσουν ακόμη παραπάνω τη βούληση του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου