Στήριξη παρέχει στον ΣΥΡΙΖΑ και η Κοινωνική Συμφωνία

Τη στήριξη της Κοινωνικής Συμφωνίας στον ΣΥΡΙΖΑ, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η Λούκα Κατσέλη, μετά την συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα... ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις 17 Ιουνίου «ο λαός θα γυρίσει σελίδα».

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα του Ρόιτερ, για τηλεφώνημα του Λουκά Παπαδήμου στον Ζοζέ Μπαρόζο, ο κ. Τσίπρας είπε ότι με την κ. Κατσέλη συμφώνησαν πως μεγαλύτερος εχθρός και κίνδυνος για την Ελλάδα, τη σταθερότητα της οικονομίας, δεν είναι οι εταίροι, αλλά εγχώριες δυνάμεις που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με θεσμικά και εξωθεσμικά κέντρα των Βρυξελλών, γεγονός που, υπενθύμισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αποκαλύψει με δημόσια δήλωσή του ο Γιάννης Δραγασάκης.

Υπό το πρίσμα αυτό, η αποκάλυψη δεν μας ξάφνιασε, είπε ο κ. Τσίπρας και προσέθεσε ότι αυτό που μας ξαφνιάζει είναι το πόσο αδίστακτοι είναι ορισμένοι, που προκειμένου να παίζουν πολιτικά παιχνίδια, δεν διστάζουν να θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα της οικονομίας.

Στην ίδια ανεύθυνη και τυχοδιωκτική σκοπιμότητα, συνέχισε ο κ. Τσίπρας, εντάσσεται και η σπουδή της Εθνικής Τράπεζας να δώσει στη δημοσιότητα την έκθεσή της για το ευρώ.

Λυπούμαστε για το κατάντημα των πανικόβλητων, μέσα και έξω από τη χώρα, είπε ο κ. Τσίπρας και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως -ό,τι και να επινοήσουν- δεν θα χειραγωγήσουν την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου