Γιώργος Τράγκας: "Don’t panic σύντροφοι"

Don’t panic. Το «μπαλόνι» δεν κινδυνεύει από εμάς, αλλά από το ψέμα, την πολιτική ανεπάρκεια και την αφερεγγυότητα ατάλαντων ηθοποιών, που θέλουν να παίξουν Σαίξπηρ... που νομίζουν ότι μπορούν να καταγγείλουν κάτι σάπιο που υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούν ούτε να υποδυθούν δεύτερους ρόλους σε περιοδεύοντα θίασο-κοινώς μπουλούκι. Διότι ελέγχονται από νήματα του παρελθόντος και κέντρα που είναι αντίπαλα στους δεινοπαθούντες και αποφασισμένους Έλληνες.

Άρα, ψυχραιμία γιατί γίνεστε αντιληπτοί όσοι τρολάρετε με διάφορα σχόλια μπαινοβγαίνοντας πότε στο enikos.gr γιατί δεν σας αρέσουν οι αποκαλύψεις του Χατζηνικολάου και πότε στη δικιά μας σελίδα γιατί ανησυχείτε ότι μπορεί να δραστηριοποιηθούμε σ αυτές τις εκλογές ή να αποκαλύψουμε διάφορα πράγματα, δυσάρεστα για ελεγχόμενους, ημι-ελεγχόμενους και καθόλου ανεξάρτητους πολιτικούς... Άλλωστε, εμείς δεν θα τρυπήσουμε το «μπαλόνι». Είναι νομοτελειακά βέβαιον ότι θα σκάσει μόνο του έως το τέλος Ιουνίου. Άντε, να πιάσει και τον Ιούλιο που θεωρείται ο μήνας της αποστασίας. Κρατείστε τη σημερινή ανάρτηση στο μυαλό σας, γιατί έχω το λόγο μου.

Ξεκινήσαμε λοιπόν και προκαλέσαμε ποικίλες αντιδράσεις. Επιφωνήματα από την έκπληξη, εύλογες απορίες γιατί το κάνουμε τώρα και που το πάμε, πικρόχολα σχόλια γιατί το Ελλάδα συνοδεύεται από το ΕΑΜ και ανόητες πληροφορίες ότι βγάλαμε τους εισπράκτορες για να μαζέψουμε τα «οφέλη» μας από ήδη προσυμφωνημένες πολιτικές συμπράξεις. Αναμενόμενες ανοησίες και εν πολλοίς κακοήθειες στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και των δημοσιογράφων που προθυμοποιούνται αντί αδρής αμοιβής να αποκαταστήσουν τη χαμένη τιμή και αξιοπρέπεια του κυρίου Άκη Τσοχατζόπουλου. Φυσικά η κίνηση αυτή συναδέλφων, θα μου επιτρέψετε να εκτιμήσω, είναι πολύ χειρότερη της προστασίας που παρέχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, γιατί υποτίθεται ότι τα μέλη του κόσμου των media πρέπει να συνεισφέρουν στην κάθαρση και στην εξυγίανση της πολιτικής σκηνής. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν γιατί έγιναν κάποιες δημοσιογραφικές κινήσεις προκειμένου να δοθεί βήμα στον κύριο Τσοχατζόπουλο να αναπτύξει την επιχειρηματολογία του. Πάντως, επειδή εμείς δουλεύουμε αργά και μεθοδικά, συλλέγουμε στοιχεία (φωτογραφίες –ηχητικά) για όσους εξυπηρετούν με πάθος τις δυνάμεις κατοχής (θεωρούνται παιδιά της γερμανικής πρεσβείας) ή αναλαμβάνουν εργολαβίες εκβιασμού διαφόρων επιχειρηματιών ή τραπεζιτών. Βέβαια, πάνω στη βουλιμία τους, εξυπηρετούν και κάποιους «Τσοχατζόπουλους» και βγαίνουν μόνοι τους στη… σέντρα!

Ξεφύγαμε λίγο, ας γυρίσουμε στο θέμα μας. Ξεκαθαρίσαμε χθες εδώ, το βράδυ στο EXTRA και σήμερα στο REAL ότι εμείς σε αυτή τη φάση θα κινηθούμε και εδώ και στο εξωτερικό με στόχο να αναδείξουμε την κόλαση της κατοχής που σοβεί στην Ελλάδα και ταυτόχρονα, όπως υπογραμμίζουμε στη διακήρυξη, στην προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας που παρουσιάζει η πατρίδα μας. Γιατί, κακά τα ψέματα, o Έλληνας σήμερα είναι «περίπου άνθρωπος» χωρίς «καμία αξία» και θεωρείται ένα «ον» που μεταδίδει την οικονομική μόλυνση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κάτι χειρότερο από τους Εβραίους που έσπρωχναν στους φούρνους στον Β Παγκόσμιο.

Στόχος μας, σε πρώτη φάση, να κινητοποιήσουμε δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας που μπορούν να συνεργαστούν και να προσφέρουν στη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και κυρίως στην ανάπτυξη μιας εθνικής αλληλεγγύης προκειμένου να αντέξουμε και να επιβιώσουμε στο επόμενο διάστημα που έρχονται τα χειρότερα.

Η αλήθεια είναι ότι, είτε υλοποιήσουμε τις επόμενες σελίδες του Μνημονίου είτε επιδιώξουμε να το καταγγείλουμε μονομερώς ή αποσπασματικά οι επιπτώσεις και οι παρενέργειες για το πληθυσμό μας θα είναι ολέθριες. Και να προσευχηθούμε να μην συμβεί κάποια θεομηνία ή άλλο κακό στην καθόλου φιλική γειτονιά μας, γιατί όπως μονότονα επαναλαμβάνω δεν έχουμε πλέον ούτε κρατικές αποθήκες με στοιχειώδη αγαθά!

Ήδη παραλαμβάνουμε εκατοντάδες αιτήσεις για συμμετοχή σας στο πολιτικό φόρουμ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε μπορείτε να υπογράψετε την ιδρυτική μας διακήρυξη που θα βρείτε στην προηγούμενη ανάρτηση και να αποστείλετε το πρωτότυπο κείμενο με την υπογραφή στη διεύθυνση Κορίνθου 1 και Τατοίου στη Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και με το 210 2821535

Don’t panic σύντροφοι. Σας ξέρουμε, μας ξέρετε, ερχόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου