Γιώργος Τράγκας: «..φυσάει ήδη ‘’Katrina’’ σε Ιπποκράτους και Συγγρού»

Πιστεύω ότι οι επικοινωνιολόγοι και οι διαφημιστές των πράσινων και των γαλάζιων έχουν χάσει τον ύπνο τους. Όταν δεν καταφέρνουν μέσα σε μικρούς χώρους να αναπτύξουν «μεταφερόμενους οπαδούς» με σημαίες και πολλά καπνογόνα... για να μην υπολογίζεται το πλήθος από τους τηλεθεατές, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά και φυσάει ήδη ‘’Κατρίνα’’ στην Ιπποκράτους και στη Συγγρού.

Ήταν εικόνα από φίλμ του Αγγελόπουλου η συγκέντρωση του Βενιζέλου στην παλαιά πόλη της Ρόδου, στο κάστρο. Αυτός, επάνω στο πόντιουμ, φρέσκος – φρέσκος, γνήσιο μοντέλο μη- λιτοδίαιτης διαβίωσης και από κάτω καμία εκατοσταριά ανέκφραστοι, αμήχανοι, αμίλητοι, χωρίς κανένα ενθουσιασμό, οπαδοί του Πασόκ. Σκιές από το «Κραυγές και Ψίθυροι» του Ingmar Bergman….

Από την άλλη πλευρά, παρακολυθήσαμε στο Ζάππειο, εν μέσω σημαιών, που προφανώς διανεμήθηκαν σε όλους τους παριστάμενους, τον πρωταθλητή του ασυνειρμικού πολιτικού λόγου. Το τι λέει ο άνθρωπος, δεν περιγράφεται, ούτε σχολιάζεται. Μιλά για λεωφόρους, γαλάζια ποτάμια, γαλάζια ταξίδια, δυνατή έξοδο από αποδυτήρια και 10 γκολ στο 1ο ημίχρονο και διάφορα άλλα τα οποία δεν θα έλεγε, γιατί δεν θα του τα έγραφαν, ούτε ο Τραμπάκουλας.

Την ίδια ώρα ο Τσίπρας, που αποτελεί βασικό στόχο του δικομματισμού και των μεγάλων καναλιών, είχε τριπλάσια συγκέντρωση στην Ομόνοια! Φαίνεται ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου, εμπιστεύεται τον 37χρονο πολιτικό ηγέτη, ενώ ταυτόχρονα η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος διαμοιράζεται στα άλλα κόμματα , μακριά από τον διπολισμό.

Μας έχουνε ‘’πρήξει’’ με το ερώτημα: «Πώς θέλουμε να κυβερνηθεί η χώρα»; Αλλά και με τον εκβιασμό ότι « στις 7 Μαΐου η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί». Το ερώτημα φίλοι μου, είναι από ποιους θα κυβερνηθεί; Από τους συνδαιτυμόνες του κ. Σημίτη και του Τσοχατζόπουλου στο Πασοκικό υπουργικό συμβούλιο ή στο Κυσέα? Από τους αποδέκτες βαλιτσών της Siemens? Από τους συντρόφους του κ. Καραμανλη, που δραπέτευσαν μαζί του, χωρίς να ενημερώσουν τη χώρα για την καταστροφή που ερχόταν? Και όλους εκείνους τους γαλάζιους που μετείχαν στη επανίδρυση του κράτους με σκάνδαλα, Βατοπέδια, ομόλογα και αγορές ξένων τραπεζών σε τριπλάσια τιμή από την αντικειμενική τους; Δηλαδή να εμπιστευθούμε πάλι τους ενόχους της εθνικής συμφοράς και το επόμενο 15θήμερο να βγάλουμε ως Οιδίποδες τα μάτια μας? Ο αγώνας θα συνεχιστεί από την Δευτέρα 7 Μαΐου. Οι ξένες δυνάμεις θα παραμείνουν, πρέπει όμως την Κυριακή να στείλουμε ένα συγκλονιστικό μήνυμα αντίστασης σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην Διεθνή τοκογλυφία, ενώνοντας τις φωνές μας με όλους τους ευρωπαίους που αγωνίζονται κατά του γερμανικού κανιβαλισμού, που μάχονται για μία Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζών. Είναι δυνατόν να επιτρέψουμε την ατιμωρησία και την ασυλία σε πρώην πρωθυπουργούς- ωλετήρες του Έθνους- και σε ημίαιμους ανθέλληνες πρίγκιπες που παριστάνουν τώρα τις παρθένες και τους πάλλευκους, ενώ ξεπούλησαν τη χώρα και έπραξαν ότι έπραξαν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Κινητοποιηθείτε στο Facebook. Δράστε αυτές τις τελευταίες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες, στο Twitter

Σήμερα 4 Μαΐου, θα βρείτε στα περίπτερα το CRASH. Το εξώφυλλο του, που είναι η απάντηση όλων των Ελλήνων, «περπατάει» ήδη στις ιστοσελίδες ξένων περιοδικών και εφημερίδων. Είναι η απάντηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων στον γερμανικό οικονομικό ολοκληρωτισμό. Τα πειραματόζωα του νότου έχουν φωνή. Έχουν δύναμη. Αντιστέκονται. Η ύλη του περιοδικού, είναι –τολμώ να πω- εκρηκτική! Διαβάστε το 2ο μέρος των αποκαλύψεων για την Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς και τους εκβιασμούς που έκανε ο Παπανδρέου στον Πρόεδρο της τραπέζης Πειραιώς, να πιέσει- λόγω των δανείων- τον τηλεοπτικό σταθμό Άλτερ, να αλλάξει πολιτική γραμμή, να στηρίξει το Μνημόνιο και να απομακρύνει τύπους όπως εγώ, που άρχισαν να αναφέρονται στην Κατοχή και στους Τσολάκογλου και Λογοθετόπουλους. Διαβάστε ακόμη στο CRASH: με ποιες εταιρίες προπαγάνδας είχε σχέση ο πρίγκιπας των βορείων προαστίων. Όπως και τα νήματα που συνδέουν Παπανδρέου Σαμαρά και Καμμένο με την ισραηλινή Delek. Μαζί με το CRASH, που για πρώτη φορά δημοσιεύει συνέντευξη του στρατηγείου των WikiLeaks, για τα απόρρητα τηλεγραφήματα που έρχονται οσονούπω, με αποκαλύψεις βόμβες, θα πάρετε ένα DVD που πρέπει οπωσδήποτε να το δείτε πριν πάτε στις κάλπες. Είναι ένα ντοκυμαντέρ, με όσα ακούγατε την μία μέρα και αναιρούσαν την επόμενη. Περιέχει ακόμη όλες τις επιθέσεις με πρόβειο και αγελαδινό, στραγγιστό και τσανάκας, που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα.
Κλείνοντας, ελπίζω να έχετε πετάξει όλους τους ιούς της φοβίας, που προσπάθησαν να εισάγουν στο αίμα μας, οι φασίστες των Βρυξελλών και οι βαρόνοι των Αθηνών…
( Hide )
  1. Νικος ο Βουλγαρος04 Μαΐου, 2012 19:04

    Γιωργακη σε ευχαριστουμε που ολο αυτο το διαστημα των 2,5 ετων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εδωσες κουραγιο στους ελληνες με την ομιλια σου και την παρουσια σου .
    Ειμαι βεβαιος οτι ολοι οι πραγματικοι ελληνες θα δωσουν στους προδοτες ενα μηνυμα του τι τους περιμενει μετα τις εκλογες .
    ΕΦΙΑΛΤΕς παντα η Ελλαδα θα εχει ,αλλα ευτυχως ειναι λιγοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή