Γ. Τράγκας: «Διαμαρτυρία της ελληνικής ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου» - Μια αξιόλογη πρόταση

ο Γιώργος ΤΡΑΓΚΑΣ στο facebook
Αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και έχω μια ιδέα για να διαδηλώσουμε σε όλη την Ευρώπη την εγκληματική πολιτική που εφαρμόζουν οι Γερμανοί και οι δανειστές μας απέναντι στη χώρα που γέννησε το ολυμπιακό ιδεώδες...
Πιστεύω ότι οι Έλληνες αθλητές πρέπει να εισέλθουν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου φορώντας ή κρατώντας κάτι μαύρο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη γενοκτονία των Ελλήνων στα χρόνια της Μέρκελ.

Είναι απαραίτητο να περάσει σε όλο τον κόσμο ένα μήνυμα για τους θανάτους χιλιάδων Ελλήνων, για τη μαζική φτωχοποίηση και το βίαιο ξεριζωμό χιλιάδων νέων που φεύγουν από την πατρίδα μας. Ίσως οι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής Ομάδας δε διανοούνται να κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά ίσως υπάρχουν ανάμεσα στους αθλητές κάποιοι με πολλή ψυχή και πολύ κουράγιο για να μιμηθούν τους Μαύρους Πάνθηρες που διαμαρτυρήθηκαν παλαιότερα στους Ολυμπιακούς για τις φυλετικές διακρίσεις. Και τώρα που οι Έλληνες αντιμετωπίζονται από τους Τροικανούς, τους Γερμανούς και τους άλλους, ως κατώτερη φυλή που «μολύνει» με την παρουσία της την Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι δικό μας δημιούργημα. Πιστεύω ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία να «φωνάξουμε» στο διεθνή Τύπο ότι η χώρα που παρελαύνει πρώτη πάντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες υφίσταται σήμερα τη μεγαλύτερη διεθνή ταπείνωση, πράγμα που δεν αρμόζει ούτε στην ιστορία της , ούτε στην προσφορά της σε όλους αυτούς τους κυρίους.

Η κυβέρνηση θα έπρεπε (ανεπίσημα βέβαια) να έχει «φροντίσει» αυτό το θέμα για την είσοδο των αθλητών μας στο Λονδίνο.

Υστερόγραφο: Διάβασα σήμερα σε σάιτ ότι αλλάζω τηλεοπτικό στέκι. Δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά η συμφωνία,. Υπάρχουν διάφορες λεπτομέρειες. Θα σας ενημερώσω.
( Hide )
  1. Kαλη ιδεα,μονο που χρειαζεται μια Ελληνικη κυβερνηση την οποια δεν εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή