Ο Γιώργος Τράγκας στέλνει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο την Τρόϊκα!.

Το Crash του Γιώργου Τράγκα πιστοποιώντας για μία ακόμη φορά, έμπρακτα , πως είναι ένα περιοδικό κοινωνικής πατριωτικής παρέμβασης και ολικής ρήξης με το κατεστημένο, στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί, πήρε την πρωτοβουλία να στείλει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο τους επικεφαλής της κατοχικής Τρόϊκας.

Την Λαγκάρντ, τη Μέρκελ, τον Σόϊμπλε, τον Μπαράζο και τον Ρομπέϊ. Ώστε να δικαστούν -όπως αρμόζει από το διεθνές δίκαιο-για το ανθρωπιστικό έγκλημα που συντελείται- με δική τους υπαιτιότητα- από τον Απρίλιο του 2010 στη χώρα μας και που έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική γενοκτονία του λαού των Ελλήνων.

Καλεί δε κάθε πατριώτη, αλλά και κάθε ανθρωπιστή – δημοκράτη όπου γης να συνυπογράψει την μηνυτήρια αναφορά, δίνοντας σε ολόκληρο τον κόσμο, μήνυμα αντίστασης κατά του απάνθρωπου οικονομικού ολοκληρωτισμού των τοκογλύφων.

Για τους ντόπιους «Εφιάλτες»-συνεργούς τους,δεν είναι της ώρας…Προέχει η κοινωνική συνοχή μας. Γι αυτούς, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…

Στην μηνυτήρια αναφορά –το κείμενο της οποίας ακολουθεί- πρώτοι βάλαμε την υπογραφή μας οι άνθρωποι του Crash: Ο Γιώργος Τράγκας, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Παναγιώτης Τζένος και ο Αντώνης Πρέκας.

Όσοι θέλετε να συνυπογράψετε το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς, μπορείτε να «κατεβάσετε» το αρχείο, να το εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε – μαζί με την υπογραφή σας στο τέλος του κειμένου- τα εξής στοιχεία: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ, ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ, ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Τέλος, αποστέλλετε τη μηνυτήρια αναφορά στη διεύθυνση του CRASH: Κορίνθου 1 & Τατοΐου – 14452 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να σκανάρετε τη μηνυτήρια αναφορά και να τη στείλετε μέσω mail στο info@crashmag.gr

Ακολουθεί η μηνυτήρια αναφορά »»»

Μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της τρόικας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου