Κάτοικοι και επαγγελματίες του κέντρου κατά Διεθνούς Αμνηστίας για το «Ξένιος Ζευς»

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, κάτοικοι και επαγγελματίες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος της Αθήνας, στρέφουν τα πυρά τους κατά της Διεθνούς Αμνηστίας, που ζήτησε να σταματήσουν οι ελληνικές Αρχές την αστυνομική επιχείρηση κατά των «παράτυπων μεταναστών»... και να επιτρέψουν την πρόσβαση στις διαδικασίες ασύλου σε όσους χρήζουν διεθνούς προστασίας , σημειώνοντας πως «Ο «Ξένιος Ζευς» τροφοδοτεί ρατσισμό και ξενοφοβία.

Στην ανακοίνωση τους, οι μόνιμοι κάτοικοι και επαγγελματίες του κέντρου, ζητούν από την Διεθνή Αμνηστία, να μην ασχολείται με την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» άλλα με τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στις χώρες τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Πριν ακόμη ξεκινήσει καλά καλά η επιχείρηση Ξένιος Ζευς σε ανακοίνωση της η Διεθνής Αμνηστία ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση να την σταματήσει μιλώντας για ρατσιστικές διακρίσεις και κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς την ελληνική κοινωνία για ρατσιστική βία και ξενοφοβία.

Είναι προφανές πως κάποιοι έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ που η Ελλάδα προσπαθεί να ελέγξει το δουλεμπόριο, το οποίο έχει μεγαλύτερο τζίρο και από αυτό των ναρκωτικών. Είναι προφανές πως αυτοί οι οργανισμοί δεν έχουν καμία επαφή με την κοινωνία και πως ουδόλως ενδιαφέρονται για την Ευρώπη, τις κοινωνίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Καταγγέλλουμε την Διεθνή Αμνηστία για παρέμβαση στα εσωτερικά μίας χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Καταγγέλλουμε την Διεθνή Αμνηστία για εξύβριση της ελληνικής κοινωνίας, γνωστής στα πέρατα της οικουμένης για την φιλοξενία της, ως ρατσιστική, ξενοφοβική και φασιστική. Καταγγέλλουμε την Διεθνή Αμνηστία για συκοφάντηση και λασπολογία. Καταγγέλλουμε την Διεθνή Αμνηστία για προκλητικές δηλώσεις, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε βίαια επεισόδια και προβοκάτσιες οργανωμένες από αυτούς που υποστηρίζει. Καταγγέλλουμε την Διεθνή Αμνηστία για ρατσιστική συμπεριφορά, καθώς προβαίνει μονίμως σε ανακοινώσεις υπέρ των αλλοδαπών εθελοτυφλώντας μπροστά στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατοίκων αυτής της χώρας ή άλλων ευρωπαϊκών χωρών που βιώνουν τα ίδια προβλήματα.

Η Διεθνής Αμνηστία αντί να ασχολείται με ανύπαρκτα δικαιώματα ελεύθερης εισόδου και παραμονής λαθρομεταναστών, θα ήταν καλύτερο και πιο αποτελεσματικό να ασχοληθεί με τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων στις χώρες τους, τα οποία, όπως γνωρίζει, καταπατούνται βίαια. Θα ήταν καλύτερο να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των γυναικών στις χώρες αυτές. Οι γυναίκες εκεί γίνονται χαρέμια, λιθοβολούνται, βιάζονται, δολοφονούνται από κουλτούρες και θρησκείες, που η Διεθνής Αμνηστία ως φαίνεται θέλει να επιβάλει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Ευρώπη. Θα ήταν καλύτερο να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των παιδιών στις χώρες τους, που πωλούνται, παντρεύονται παιδεραστές, ακρωτηριάζονται, πεινάνε, βιάζονται, ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου. Θα ήταν καλύτερο να ασχοληθεί με τους δουλέμπορους, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους εμπόρους λευκής σαρκός που έχουν γεμίσει όλο τον πλανήτη.

Προτίμησε ωστόσο να ασχοληθεί με μία ανέξοδη, ανεύθυνη και προβοκατόρικη επίθεση κατασυκοφάντησης, στηρίζοντας τον μύθο για ρατσισμό, ξενοφοβία και φασισμό της ελληνικής κοινωνίας. Φασίστες, ξενοφοβικοί και ρατσιστές είναι όλοι αυτοί που με ανεξήγητο μίσος έχουν στραφεί κατά των λαών της Ευρώπης και προσπαθούν με μένος να τους αντικαταστήσουν με εξαθλιωμένους και ως εκ τούτου πιο ελεγχόμενους πληθυσμούς. Φασίστες, ξενοφοβικοί και ρατσιστές είναι όλοι αυτοί που με έξωθεν παρεμβάσεις, με προπαγάνδα και με προβοκάτσιες προσπαθούν να καταλύσουν την δημοκρατία στρεφόμενοι επιλεκτικά ενάντια σε συγκεκριμένες κοινωνίες, γνωστές μέσα στην ιστορία για την συμβολή τους στον πολιτισμό. Φασίστες, ξενοφοβικοί και ρατσιστές είναι όλοι όσοι υποστηρίζουν απροκάλυπτα τις μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών από κυκλώματα δουλεμπόρων, τον ξεριζωμό ανθρώπων από τον τόπο τους, την εκμετάλλευση τους από επιτήδειους και όλο αυτό το βαφτίζουν «μεταναστευτικές ροές».

Για μία ακόμη φορά ανακοινώνουμε προς όλους και σε όλους τους τόνους, Ελληνες και ξένους επαγγελματίες αλληλέγγυους, πως στηρίζουμε την Πολιτεία στον αγώνα της, πως θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να ελεγχθεί η παράνομη λαθρομετανάστευση, η εγκληματικότητα και ο εποικισμός ολόκληρων περιοχών και πως εάν συνεχιστούν αυτές οι δηλώσεις που μας προσβάλλουν ως ανθρώπους και ως πολίτες θα προσφύγουμε στα δικαστήρια .

Καλούμε την ελληνική Πολιτεία να συνεχίσει την προσπάθεια της, να κωφεύσει στις κάθε είδους δήθεν «καταγγελίες», προβοκατόρικες δηλώσεις και μυθεύματα και να απαλλάξει την ελληνική κοινωνία από την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.

Καλούμε την Διεθνή Αμνηστία να δείξει την αλληλεγγύη της στους «παράτυπους μετανάστες» παραχωρώντας τους τα πολυτελή της γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προκειμένου να φιλοξενηθούν μέχρι να πάρουν άσυλο. Καλούμε την Διεθνή Αμνηστία να παραχωρήσει το προσωπικό της, το οποίο θα πληρώνει η ίδια, προκειμένου να διεκπεραιώσει υποθέσεις των «παράτυπων μεταναστών», ώστε να μην επιβαρύνεται η ρημαγμένη ελληνική οικονομία.

Καλούμε την κ. Τιγκάνι να τους πάρει σπίτι της και να μας καλέσει να διαπιστώσουμε εάν οι συνθήκες κράτησης είναι οι πρέπουσες. Καλούμε την κα Τιγκάνι να ζητήσει στην χώρα της να δώσει άσυλο σε όλους όσους το χρειάζονται, γιατί εμείς εδώ καθυστερούμε και είμαστε και ρατσιστές.

Τέλος καλούμε όσους έγραψαν αυτή την ανακοίνωση να πάνε να κάνουν ένα κρύο ντους μήπως και συνέλθουν, γιατί ο καύσωνας φαίνεται να δημιουργεί παραισθήσεις.

Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου δημοτικού διαμερίσματος»
( Hide )