ΘΑΥΜΑ! ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ! - Οι τρεις διμηνιαίες δόσεις έγιναν επτά!!!

ο Στάθης ΣΧΙΝΑΣ στο AxiaPlus 
Τελικώς αυτοί οι τροϊκανοί (εξωτερικού και εσωτερικού...) είναι μεγαλόψυχοι. Αποφάσισαν προκειμένου να ελαφρύνουν τους βαρυγκομούντες υπηκόους της βαλκανικής... απόληξης της Γιουρολάνδης να κάνουν μια τεράστια παραχώρηση. Βεβαίως προηγήθηκε σκληρή μάχη με τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τον Ρέσλερ και τα άλλα γνωστά στοιχεία. Και τελικώς ενικήσαμεν....

Επιβεβαιώθηκε ότι κυβερνήσεις που αγωνίζονται πάντα επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Όχι σαν τους προηγούμενους που δεν διαπραγματεύονταν καθόλου… Όλα κι όλα. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν. Και ιδού το θαύμα.

Όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω των 60.000 ευρώ μπορούν να εξοφλήσουν το φόρο τους σε 7 ολόκληρες μηνιαίες δόσεις, αντί των τριών διμηνιαίων. Δηλαδή αντί σε 6 μήνες (3 δόσεις Χ 2 μήνες),τώρα η εξόφληση θα γίνεται σε 7 δόσεις Χ 1 μήνα=7 μήνες. Αυτή κυρίες και κύριοι είναι επιμήκυνση!!!!

Και αν είστε υπάλληλος και έχετε μισθό 2.000 τον μήνα και άλλα τόσα η σύζυγός σας, μην ανησυχείτε.... είστε στο όριο. Το μέτρο σάς περιλαμβάνει. Όσο για κάτι ρετιρέ που παίρνουν το τρομερό ποσόν των 2500 ευρώ μικτά και άλλα τόσα η συμβία τους, αυτοί ας πρόσεχαν. Διότι τη σήμερον ημέρα εν Ελλάδι όποιος παίρνει 2500 μικτά ήτοι 1750 καθαρά είναι προνομιούχος. Πολύ δε περισσότερο αν έχει και γυναίκα αντιστοίχως αμειβόμενη. Τιμωρία λοιπόν! Θα πληρώσουν τις δόσεις τους...κανονικά.

Και όλα αυτά για να μάθουν τα γνωστά φορολογικά υποζύγια πως αυτά που ήξεραν ...τέλος.

Τώρα η πολιτισμένη –εκσυγχρονιστική-αντιγραφειοκρατική τρόικα αλλάζει τα πάντα στη χώρα...Να μας αλλάξει τα...φώτα θα ξέχναγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου