Χρυσή Αυγή: Διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα (Video)

Διανομή τροφίμων πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Χρυσή Αυγή στην πλατεία Συντάγματος, παρουσία βουλευτών του κόμματος.

Μέλη της Χ. Α. μοίρασαν ζυμαρικά, λάδι, πατάτες, γάλατα και παιδικές τροφές μόνο σε Έλληνες, άπορους, άνεργους και πολύτεκνους. 
 
Η Χρυσή Αυγή 
 
Σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή εκατοντάδες Έλληνες συμπολίτες μας προμηθεύτηκαν δωρεάν τρόφιμα δηλ. ζυμαρικά, λάδι, πατάτες, γάλατα, παιδικές τροφές κ.α. Η δραστηριότητα με συμμετοχή και βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ξεκίνησε από τις 09:00. Εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα άποροι, πολύτεκνοι κι άνεργοι.
 
Η δραστηριότητα έγινε παρά την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να μην παραχώρει την πλατεία Συντάγματος για την δραστηρίοτητα. Να θυμίσουμε πως στις 25/01/2012 η πλατεία παραχωρήθηκε στους αγρότες της Βοιωτίας, όταν έκαναν αντίστοιχη διανομή προϊόντων.

Ο Δήμος Αθηναίων

Η διανομή πραγματοποιήθηκε παρά το γεγονός ότι ο δήμος Αθηναίων αρνήθηκε να δώσει άδεια, θεωρώντας ότι η πρώτη πλατεία της χώρας δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους δράσεις και αντιπροτείνοντας άλλα σημεία της πόλης. «Το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν είναι θέμα δημόσιας επίδειξης. 
 
Τα συσσίτια στην κεντρική πλατεία της χώρας μεταφέρουν την εικόνα μιας πόλης σε απόλυτη κατάρρευση», επισήμανε στο ΑΜΠΕ ο διευθυντής του γραφείου τύπου του δήμου, Γιώργος Σταματόπουλος. Όπως πρόσθεσε, ο δήμος Αθηναίων θα εκδώσει ανακοίνωση, όπου θα αποδοκιμάζει την αυθαίρετη κατάληψη του χώρου. 
 
 
( Hide )
  1. ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μοιραζουν τροφιμα σε φτωχους ελληνες.........

    οι βουλευτες του συριζα δροσιζονται στη Μυκονο???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή