Τι περιμένεις κόσμε; | Πρόσκληση του Real Democracy

Προσπάθειες γίνονται. Λαμβάνουμε πολλά emails καθημερινά με τις πίκρες του κόσμου. Τις αγωνίες του την οργή. Κοινό σημείο μία ερώτηση. Γιατί δεν βγαίνει ο κόσμος έξω; Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να απαντήσουμε και η θέση μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο αγώνας σας πλέον είναι έξω. Μαζί μας! Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε. Αυτοί που μας κυβερνούν έχουν βαλθεί στην κυριολεξία να μας καταδιώξουν και να μας εξαφανίσουν! Γιατί τους ανέχεστε;

Στην Ισπανία και στην Πορτογαλία εκατομμύρια κόσμου καθημερινά διαδηλώνουν δίνουν μάχες! Εδώ ο κόσμος κάθεται στην τηλεόραση και τους θαυμάζει! Ξυπνήστε επιτέλους! Πρέπει να καταλάβετε ότι όλος ο κόσμος κοιτάει εμάς τι θα κάνουμε! Α Υ Τ Ο πρέπει να το καταλάβετε!

Αυτή η μικρή χώρα που την έχουν λιώσει στα ψέμματα, στις μίζες, στις ρεμούλες είναι ικανή για πολλά πράγματα! Ένα πράγμα χρειάζεται μόνο. Θέληση! Να βγούμε έξω να αγωνιστούμε για αυτά που πρέπει! Για να έχουν μέλλον τα παιδιά του κόσμου! Αν δεν θες να το κάνεις για σένα κάντο γι αυτά! Γιατί φίλε-η το μέλλον σου είναι κατάμαυρο. Με άλλα λόγια δεν έχεις μέλλον!

Όλοι στον δρόμο λοιπόν! Πετάξτε ταμπέλες, ιδεολογίες, και ότι άλλο σας βαραίνει και πάμε έξω όλοι μαζί!
πρόσκληση του Real Democracy