Συλλαλητήρια σήμερα από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ για τον προϋπολογισμό

ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ. Συλλαλητήρια για τον προϋπολογισμό,
Ραντεβού στο Σύνταγμα δίνουν σε λίγες ώρες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ εν όψει της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό στη Βουλή τα μεσάνυχτα, ενώ συλλαλητήριο διοργανώνει και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια...
Σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ τονίζει ότι, οι εργαζόμενοι απαιτούν να μπει τέλος στις πολιτικές λιτότητας που εκτοξεύουν την ανεργία και καταστρέρουν την οικονομία.

Δυναμική παρουσία στο συλλαλητήριο αναμένεται να δώσουν οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Τα απορριμματοφόρα θα παραμείνουν ακινητοποιημένα τουλάχιστον έως τη Δευτέρα.

Το παρόν θα δώσουν και οι εργαζόμενοι σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν σήμερα στις 6 το απόγευμα, στην αφετηρία του ΤΡΑΜ επί της οδού Αμαλίας στο Σύνταγμα.

Τις κινητοποιήσεις τους συνεχίζουν επίσης μέχρι τις 16 του μηνός οι δικηγόροι της Αθήνας ενώ οι δικαστές συνεχίζουν την αποχή μέχρι τις 21.

Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, ημέρα πανευρωπαϊκής κινητοποίησης, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγήλει 3ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 και συλλαλητήριο στη 1:00 μ.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος.