Δ. Παπαδημούλης: «Τελειώνει το λάδι στο καντήλι αυτής της κυβέρνησης»

«O ΣΥΡΙΖΑ έχει εξασφαλίσει ένα επαρκές επίπεδο προετοιμασίας. Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από τη ΝΔ και τους συνεταίρους της, που άλλα έλεγαν για να γίνουν κυβέρνηση - και κάνουν τα εντελώς αντίθετα. Αλλά οφείλω να σας πω ότι... αυτή η προετοιμασία πρέπει και να συνεχιστεί και να ενταθεί, γιατί είναι τέτοιο το μέγεθος των προβλημάτων που ποτέ κανείς δεν πρέπει να δηλώνει ότι είναι απολύτως έτοιμος», είπε o Δημήτρης. Παπαδημούλης.

Παράλληλα έκανε λόγο για ατυχή έκφραση, αναφερόμενος στη δήλωση Λαφαζάνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει.

«Και ο ίδιος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με νεότερες επανειλημμένες δηλώσεις του, ανασκεύασε τις δυσμενείς εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν. Προσωπικά θεωρώ το θέμα λήξαν» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον "Βήμα FM", και ανέφερε πως τη χθεσινή συζήτηση στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «απασχόλησε κυρίως η προετοιμασία για τις επόμενες εκλογικές μάχες και η αποτίμηση της κυβερνητικής εικόνας μετά την προχθεσινή ψηφοφορία».

Τέλος, ενόψει της ψηφοφορίας για τα νέα μέτρα εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να μακροημερεύσει. «Ακόμη κι αν τα μέτρα περάσουν δια πυρός και σιδήρου από τη Βουλή, με την άθλια διαδικασία του κατεπείγοντος και της μιας ψηφοφορίας -πράγμα που μπορεί να γίνει γιατί έχουν μπει λυτοί και δεμένοι εντός και εκτός Ελλάδας- το λάδι στο καντήλι αυτής της κυβέρνησης τελειώνει επικίνδυνα γρήγορα», είπε και προσέθεσε πως οι κινήσεις των κυβερνητικών εταίρων «δεν δείχνουν πως αυτή η κυβέρνηση μπορεί να μακροημερεύσει».