Υπουργοί κλεισμένοι στη γυάλα

Ηλίθιοι δεν πρέπει να είναι. Για μαζοχιστές δεν τους κόβω. Ούτε ανθέλληνες είναι. Αν ήταν τρελοί θα τους είχαν ήδη δέσει. Τότε τι διάολο είναι όλοι αυτοί οι υπουργοί, οι κρατικοί παράγοντες ή οι κυβερνητικοί σύμβουλοι, αυτοί που κόβουν και ράβουν μέτρα για όλους εμάς τους δυστυχείς;;;

Απλά είναι άνθρωποι της γυάλας. Είναι υπουργοί – όπως ο κ. Στουρνάρας - κλεισμένοι σε μία γυάλα, χωρίς επαφή με τον πόνο και την αγωνία του κόσμου, άνθρωποι που «αποφασίζουν και διατάζουν» χωρίς καν να ακούν τις οιμωγές του πολίτη που ματώνει καθημερινά και έχει γονατίσει από τον σταυρό που του φορτώνουν.

Άνθρωποι που δεν έχουν κατέβει στους χωματόδρομους και τις αυλές του Περάματος και του Κορυδαλλού να δουν πως επιβιώνει σήμερα μία ελληνική οικογένεια βυθισμένη στην ανεργία και την ανέχεια.

Άνθρωποι που κινούνται κάπου ανάμεσα Κηφισιά, Εκάλη και υπουργικού γραφείου και δεν βλέπουν το αίμα που ρέει στις φτωχογειτονιές. Δηλαδή άνθρωποι εκτός πραγματικότητας.

Γιατί αυτή την εικόνα μου δίνουν ν όλοι αυτοί οι τύποι της εξουσίας που πάνε να εφαρμόσουν φορολογικά μέτρα σε βάρος πολύτεκνων, που ήδη δεν μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους.

Και σε μία Ελλάδα που γερνάει συνεχώς, συρρικνώνεται, γίνεται μία Ελλάδα γέρων μόνο ανθρώπων, καθώς οι νέοι έπαψαν να γεννάνε παιδιά και φεύγουν για να βρουν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Αυτοί οι άνθρωποι της γυάλας δεν προέβλεψαν ότι ακριβαίνοντας κατά 1.417%!!! το πετρέλαιο θέρμανσης το τελευταίο 20μηνο θα υποχρέωναν το 80% του πληθυσμού της Ελλάδας να μην αγοράζει πια πετρέλαιο για θέρμανση και να βολεύεται με ξυλόσομπες, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ήδη μία τρύπα 790.000.000 ευρώ για το 2012 στα έσοδα του κράτους, καθώς δεν εισπράττεται τίποτα ως φορολογία πετρελαίου, γιατί δεν αγοράζει κανείς πετρέλαιο.

Όχι, δεν είναι ηλίθιοι και νούμερα. Απλά είναι κλεισμένοι μέσα στη γυάλα τους και αποφασίζουν αυτοί που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Η ατυχία αυτός της χώρας είναι ότι μετά τη λαίλαπα των μαθητευόμενων μαύρων του Γιωργάκη (Μπιρμπίλη, Γερουλάνος, Δρούτσας, Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτής, κ. λπ. συγγενείς.) μας ήρθε κατακέφαλα και η ομάδα των ανθρώπων που ζουν μέσα στη γυάλα.
ο Κώστας ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ στο newsbomb.gr