01/10/12

Έως το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νέο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Το νομοσχέδιο έχει θέμα Επείγουσες Ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015 αναμένεται να ψηφισθεί με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος σε τέσσερις συνολικά συνεδριάσεις έως την Πέμπτη το βράδυ....

γράφει ο Γιώργος ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Αδιαμφισβήτητο και αποκλειστικό δικαίωμα των μελών και των οργάνων του ΠΑΣΟΚ είναι να αποφασίσουν ποιον αρχηγό θα έχει το κόμμα τους, αν θα εγκαθιδρύσουν διαρχία, πότε θα εκλέξουν τον πρόεδρό τους και πότε θα τον καθαιρέσουν.

Ζ.Δοξαστάκης, Δήμαρχος Χερσονήσου
Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή είναι μάλλον κοινός τόπος για τους Έλληνες και μάλιστα πολύ πριν από την έλευση του τοποτηρητή Ράιχενμπαχ και την τοποθέτηση του Χάνς Γιόαχιμ Φούχτελ στη θέση του «υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Ελλάδας» από την Μέρκελ.

Σε μείζον εθνικό σκάνδαλο αρπαγής των εθνικών ενεργειακών πόρων οδεύει η χώρα με τους ξένους δανειστές να έχουν περιλάβει στην λίστα των αιτημάτων τους - πέρα από το όνειδος που λέγεται "αγγλικό δίκαιο" - την ΄δυνατότητα κατάσχεσης των κοιτασμάτων υδογονανθράκων' σε περίπτωση που μελλοντικά η χώρα δεν έχει δυνατότητα αποπληρωμής των υπόλοιπων δανείων!

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.