01/22/12

Από το ταραχώδες τέλος του 20ού αιώνα (στα 1989) κι έπειτα, οι ελληνικές ελίτ πίστεψαν ότι θα μπορέσουν να διασωθούν παίζοντας αποκλειστικά το χαρτί της παρασιτικής εξωστρέφειας. Το σχέδιο ήταν απλό: μετά την κατάρρευση των παγκόσμιων ισορροπιών, η Ελλάδα θα απέφευγε την κρίση δια της

ΔΥΝΑΜΙΚΑ αναμένεται να απαντήσουν οι αγρότες στις αυξήσεις που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνηση στις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών και των άλλων υποχρεώσεων που καταβάλλουν οι αγρότες που έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους μικρομεσαίους αγρότες.

Σε στρατηγικό «παίκτη» της Μόσχας στα Δυτικά Βαλκάνια αναδεικνύεται η Σερβία με τη ρωσική βάση ανθρωπιστικής βοήθειας στην πόλη Νις, που έχει στόχο να επηρεάσει τις υφιστάμενες γεωπολιτικές ισορροπίες της ευρύτερης περιοχής.

γράφει ο Σπύρος ΓΚΑΝΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει, από τις 25 έως και τις 27 Ιανουαρίου, επίσκεψη στη Ρωσία. Μεταξύ άλλων συναντήσεων, στις 26 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

ο Μάνος ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ στο Statesmen
Στο περιθώριο των εξελίξεων για τη συμφωνία γύρω από το PSI, και εν συνεχεία την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, του… ήδη χιλιοτραγουδισμένου Μνημονίου ΙΙ, προφανώς και το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών, αποτελεί ζήτημα αιχμής. Όχι απλά και μόνο για την πολιτική, αλλά για τη Δημοκρατία. 

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.