01/27/12

ΕΓΓΡΑΦΟ-ντοκουμέντο ανάρτησε στο Facebook ο Πάνος Καμμένος με το οποίο αποδεικνύεται ότι  η κυβέρνηση  έχει κάνει δεκτή - από 12 Ιουλίου 2011 (!) - την απαίτηση των δανειστών μας για υπαγωγή των νέων ομολόγων του PSI και της νέας δανειακής σύμβασης στο Αγγλοσαξωνικό δικαίου. 

Η ΠΡΩΤΗ πολιτική έρευνα της VPRC για το 2012, που δημοσιεύουν τα «Επίκαιρα» την Πέμπτη, καταγράφει ραγδαίες αλλαγές στην πολιτική σκηνή και στους πολιτικούς συσχετισμούς. Η πτώση του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζεται αμείωτη και με έντονους ρυθμούς, φέρνει το κόμμα στην πέμπτη θέση της πρόθεσης ψήφου, πίσω από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Δημοκρατική Αριστερά.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ όπου προσδιορίζονται οι όροι, με βάση τους οποίους θα συνομολογηθεί η νέα δανειακή σύμβαση, διαβιβάστηκε από την τρόικα στους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τον «υπόγειο» πολιτικό πόλεμο που δεχόταν ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, απο την τότε κυβέρνηση Κώστα Σημίτη, αλλά και για τις παρακολουθήσεις του απο μυστικές ξένες υπηρεσίες φέρνει στο φώς της δημοσιότητας το Crash Ιανουαρίου του Γιώργου Τράγκα που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Ο πρώην ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάρατζιτς κατέθεσε αίτημα στους δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στη Χάγη να ζητήσουν να καταθέσει στη δίκη του ο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και δημοσιεύματα θέλουν τον Πάνο Καμμένο να είναι έτοιμος να κάνει την κίνησή του για την  ίδρυση νέου κόμματος  αν και εφόσον η ΝΔ υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση. 

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.