02/02/12

Το μόνο που δεν μπορεί να "μαντέψει" είναι εάν αυτό θα γίνει εντός ή εκτός της Ευρωζώνης...
Σύμφωνα με το Businessweek, το οποίο επικαλείται τηλεγράφημα του Bloomberg, o διεθνούς φήμης οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν "βλέπει" τη... χρεοκοπία της Ελλάδας.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε οικονομικό φόρουμ, έριξε βόμβα-μεγατόνων, καθώς με τις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι στέρησαν «τεχνητά» από την Ελλάδα τη δυνατότητα να εξυγιάνει την οικονομία της.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ, αποτελεί η επιστολή που απέστειλε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, για την κατάσταση στην Ελλάδα και την απελπισία, όπως σημειώνει, των Ελλήνων, των ανθρώπων που χάνουν καθημερινά τη δουλειά τους και το σπίτι τους. Η επιστολή έχει ως εξής:

Ο ομογενής Ναούμ Ντίσο από την Κορυτσά της Βορείου Ηπείρου, είναι σήμερα ο Νο1 καταζητούμενος στην Αλβανία, αφού διαφεύγει της σύλληψης, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης, μετά από αμφιλεγόμενη απόφαση αλβανικού δικαστηρίου.

Την Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση (Ε.ΛΑ.Δ.Α.), μια νέα κίνηση που αποσκοπεί στη συγκρότηση «ενός αντιμνημονιακού μετώπου μέσα από την αντίσταση και την αλληλεγγύη των πολιτών», παρουσίασαν ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.