02/09/12

Την πρόθεσή της να αναλάβει πρωτοβουλία για την ενημέρωση των αρμόδιων κυβερνητικών φορέων προς επισήμανση των επιχειρούμενων εκτροπών, γνωστοποιεί η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας – όπως αναφέρει σε κείμενο – διακήρυξη, που συνέταξε μετά τη σημερινή συνεδρίασή της.

Με ένα δεύτερο μήνυμα κάνουν την επανεμφάνιση τους οι «Anonymous». Μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι «Ανώνυμοι» εμφανίζονται σε ένα 10λεπτο «διάγγελμα» στον ελληνικό λαό.

Μέρος του προσχεδίου του νέου μνημονίου στην αγγλική γλώσσα, με το οποίο προσήλθαν οι αρχηγοί στη χθεσινή σύσκεψη, εξασφάλισε το Capital.gr, το οποίο περιλαμβάνει νέες παρεμβάσεις αξίας 10-11 δισ. ευρώ, επιπλέον του πακέτου των 3,2 δισ. ευρώ που πρέπει να ληφθούν εδώ και τώρα.

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του τομέα Συνδικαλισμού της ΝΔ, υπέβαλε σήμερα ο Γιάννης Μανώλης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χθεσινή προσυπογραφή του Αντώνη Σαμαρά στην συμφωνία των πολιτικών αρχηγών. 

Στο 20,9% ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας το Νοέμβριο του 2011 στη χώρα, σύμφωνα με νέα έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Στην έρευνα σημειώνεται ακόμα ότι το Νοέμβριο του 2010 το ποσοστό ήταν 13,9%, ενώ τον Οκτώβριο του 2011, 18,2%.

Η ζωή των ανθρώπων δεν είναι μόνο αριθμοί και δημοσιονομικά μεγέθη. Είναι πάνω απ' όλα αξιοπρέπεια: ατομική, οικογενειακή, εργασιακή, κοινωνική, εθνική. Αυτή την αξιοπρέπεια κήδεψαν χθες με όλες τις «τιμές» οι Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Καρατζαφέρης, με τελετάρχες τον Λουκά Παπαδήμο και τους «υπαλλήλους» της τρόικας

Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου και αμέσως ξεκίνησε η συζήτηση με τους επικεφαλής της τρόικας. Σύμφωνα με τη δήλωση του πρωθυπουργικού γραφείου, οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε όλα τα σημεία εκτός από ένα

Πρώτα τους βάζουν να υπογράψουν και να πάρουν την ευθύνη της καταστροφής και μετά θα τους βάλουν και φυλακή: Με μια δήλωση-βόμβα στην οποία αναφέρεται ευθέως σε ποινικές ευθύνες όσων οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή δεινή κατάσταση ο υπουργός Επικρατείας

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.