02/23/12

του Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου* στο ΗellenesΟnline
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μία προκλητική πορεία, η οποία άρχισε την ίδια στιγμή της εκλογής του ως Προέδρου της Ελληνικής(;) Δημοκρατίας από το «δημόσιο πτυεολοδοχείο» - όπως αποκάλεσε τη Βουλή τ. Πρόεδρός της του σοσιαλιστικού Πανθέου.

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μας άφησαν ξεβράκωτους» και πλούσιο ρεπορτάζ για το κόστος της… «μεγάλης επιτυχίας» της διάσωσης. Η Ελλάδα έγινε και επισήμως η πρώτη αποικία της Ευρωζώνης. Οι τοκογλύφοι «κατάσχουν» περιουσία, φορολογία, κράτος. Οι υπουργοί ξεσκονίζουν τα γραφεία των επιτρόπων. Η εξουσία των δανειστών κατοχυρώνεται συνταγματικά. (Σελ. 3)

Ολοκληρώθηκε σε πρώτη ανάγνωση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τον εφαρμοστικό νόμο με εργασιακά και συνταξιοδοτικά θέματα, το οποίο αναμένεται να έρθει σε δεύτερη ανάγνωση την ερχόμενη Τρίτη και να ψηφιστεί από την ολομέλεια την Τετάρτη.

Διαβάστε περισσότερα »

Παίζουν όλοι τον παπά για να υπάρχει θέμα στην επικαιρότητα και να αποπροσανατολίζεται ο λαός την ώρα που ψηφίζονται τέρατα στο κοινοβούλιο. Μέχρι και το ΣΔΟΕ έβαλαν στο κόλπο να βρει αν τα χρήματα είναι "καθαρά" αλλά δεν κάνουν το απλούστατο:να υποχρεώσουν τον κύριο Νικολούδη να πει το όνομα του μεγάλου πατριώτη που έσπευσε να διασφαλίσει τα χρήματά του στο εξωτερικό...

Επιβεβαιώνει πλήρως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα για την δημιουργία επιτροπής επιτάξεων.
Η απόφαση υπογράφηκε στις 23 Ιανουαρίου, αλλά δημοσιεύθηκε μόλις την Τρίτη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δύο ημέρες μετά την υπογραφή του Μνημονίου....
 Διαβάστε περισσότερα »

Η τολμηρή πρόταση του Νίκου Αναστασιάδη να αναλάβει η Κύπρος το κόστος μισθοδοσίας της ΕΛΔΥΚ βάζει μια πρώτη πρακτική ιδέα για το τι οφείλει να κάνει η Κυπριακή Δημοκρατία για να βοηθήσει την Ελλάδα να ξεπεράσει την πρωτοφανή οικονομική κρίση.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel δήλωσε σήμερα πως στηρίζει πλήρως τα μέτρα λιτότητας που ενέκρινε το ελληνικό κοινοβούλιο, άσκησε ωστόσο κριτική στους εύπορους Έλληνες και τη δυσλειτουργική δημόσια διοίκηση.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.