03/06/12

- Έχουμε ήδη καταβάλλει τόκους εκατοντάδων εκατομμυρίων μέχρι το τέλος του 2011
- Το επιτόκιο φτάνει έως το 4,528%
- Η γερμανική συμμετοχή στο 2ο πακέτο διάσωσης θα φτάσει τα 37,8 δισ ευρώ.

Μία συνέντευξη - ποταμό, στο περιοδικό «ΜΟΝΟ», με σαφείς αιχμές κατά Παπανδρέου, Βενιζέλου και όχι μόνο, παραχώρησε ο διαπρεπής οικονομολόγος, Αδαμάντιος Πεπελάσης, επί χρόνια καθηγητής σε αμερικανικά πανεπιστήμια και με μακρά θητεία στη διοίκηση τραπεζών,

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θέλουν να δουν τρεις στους τέσσερις Έλληνες τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ως τιμωρία για την κατάντια της χώρας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για το ΝewsΒomb.

Μια σημαντική αποκάλυψη για τον τρόπο της πληροφόρησης που έχουν οι αμερικανικές αρχές και υπηρεσίες έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω του Wikileaks. Σύμφωνα με αυτή Ελληνας δημοσιογράφος ενημέρωνε και μάλιστα κάνοντας υπερωρίες το αμερικανικό think tank Stratfor,

Συμφωνήθηκε η επέκταση της περιοχής εκμετάλλευσης των πετρελαϊκών κοιτασμάτων του Βορείου Αιγαίου μεταξύ του δημοσίου και της εταιρείας Energean που εκμεταλλεύεται τώρα το κοίτασμα του Πρίνου.

Μνημόνιο συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα θα υπογράψουν στο τέλος του μήνα Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ με στόχο την δημιουργία ενός ενεργειακού τριγώνου στην περιοχή της νοτιο - ανατολικής Μεσογείου.

Μία ανεξέλεγκτη χρεωκοπία της Ελλάδας θα κόστιζε πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ στην ευρωζώνη εκτιμά "εμπιστευτικό" έγγραφο του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) που δημοσιοποίησε σήμερα το πρακτορείο Reuters.

«Οι υποχρεώσεις των νοικοκυριών προς τις τράπεζες υπερβαίνουν το ποσό των 112 δισ. ευρώ. Στις σημερινές μνημονιακές συνθήκες, είναι φανερό πως ένα πολύ μεγάλο μέρος των δανειακών υποχρεώσεων δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί» αναφέρει στην ερώτησή του ο Αλέξης Τσίπρας και επισημαίνει ότι..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.