03/08/12

Η κατάθεση της κ. Γεωργαντά έπεσε σαν ατομική βόμβα στην Εξεταστική Επιτροπή καθότι με τον πιο σαφή τρόπο αποδίδει τουλάχιστον πολιτικές ευθύνες σε στελέχη της πρότερης κυβέρνησεις Παπανδρέου.

Ανάπτυξη στα πρότυπα της Ταϊλάνδης, του Βιετνάμ, των Φιλιππίνων, της Νιγηρίας, της Βουλγαρίας...
Και τώρα ανάπτυξη! Αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο συνοδεύεται η μεγαλύτερη και ταχύτερη στην πρόσφατη ευρωπαϊκή Ιστορία οικονομική καταστροφή, η οποία επέρχεται με τον πλήρη συντονισμό της ευρωζώνης, του ΔΝΤ και της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Η σημερινή παρουσία του Πάνου Καμμένου στα ερτζιανά, και ειδικότερα στον «αέρα» του «Real Fm» ήταν άκρως διαφωτιστική, αναφορικά με ορισμένες από τις βασικές ιδεολογικές θέσεις, αλλά και τις πολιτικές προτεραιότητες και επιχειρήματα που θα προτάξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ηταν παραμονές των εκλογών του 2004, όταν η Κυβέρνηση Σημίτη, προχώρησε σε μια συμφωνία που ουδείς ασχολήθηκε με το περιεχόμενό της και ο πολιτικός κόσμος, λες και έπαθε … «λουμπάγκο» και αδυνατούσε να ασχοληθεί με το θέμα!

Στην προθεσμία για το PSI που εκπνέει τα μεσάνυχτα, την περιορισμένη εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, αλλά και το ενδεχόμενο αποτυχίας ενός εθελοντικού κουρέματος αναφέρεται σήμερα εκτενώς ο γερμανόφωνος τύπος. 

Με επιστολή που συνυπογράφουν προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ζητούν την αποπομπή του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

Θανάσιμες αδυναμίες του συστήματος καταγραφής και παρακολούθησης των δημοσίων οικονομικών και των προσλήψεων, αδιαφάνεια και γραφειοκρατία, αδυναμία επαρκούς υλοποίησης κρίσιμων αποφάσεων, μια οικονομική κρίση που καταφέρνει να παραπλανεί ως προς την τελική της έκβαση και μια διαπραγμάτευση με την Eurostat «με το πιστόλι στο τραπέζι»,

ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ χαρακτηρίζει σε ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, την παρακράτηση μισθοδοσίας από τις τράπεζες για οφειλές από δάνεια σε καθυστέρηση.

Όπλα αξίας άνω του 1 δισ. ευρώ πούλησαν στην Ελλάδατα κράτη μέλη της Ε.Ε. κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των διαπραγματεύσεων για το πρώτο πακέτο διάσωσης το 2010, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του European Council Data on Arms.

Δύο αιώνες πίσω, στα σπάργανα του εργατικού δικαίου όπου βασίλευε η ατομική διαπραγμάτευση εκτιμά ότι μας πάει το δεύτερο Μνημόνιο ο καθηγητής εργατολόγος, Άρης Καζάκος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΠΡΙΝ.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Wikileaks λίγους μήνες πριν, και αναδημοσιεύεται από το thePessProject.gr, ο νέος Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ακαδημαϊκός καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης έδινε "ραπόρτο"..

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.