03/09/12

Τα ενεργειακά δίκτυα μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, κατέρρευσαν μαζί με τους δίδυμους πύργους. Το αντιληφθήκαμε αργότερα, μετά την εισβολή στο Ιράκ το 2002, την ανάρρωση της Ρωσίας το 2004, την ανάπτυξη του Ιράν από το 2007.
 Το συνειδητοποιούμε καλύτερα με την Αραβική άνοιξη το 2010, που εκπόρθησε τη Λιβύη και πολιορκεί τη Συρία.


Η επιλογή του Διστόμου έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Πάνος Καμμένος θέλησε να θυμίσει τις ναζιστικές θηριωδίες του β' παγκοσμίου πολέμου, ιδίως σήμερα, «όταν μας κουνά το δάχτυλο ο Σόιμπλε».

«Να τους βάλουμε σε στρατόπεδα και να δίνουμε ένα πιάτο φαγητό μόνο σε εκείνους που δουλεύουν για την Ελλάδα», πρότεινε -από το βήμα της Βουλής παρακαλώ -ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και απέδωσε ευθύνες στον Αντώνη Σαμαρά για το άνοιγμα των συνόρων τη δεκαετία του ‘90.  

Σήμερα είναι μια μέρα παγκόσμιου πανηγυριού για το ελληνικό «haircut» στα ομόλογα των αγορών και όχι εθελοντική διαδικασία, από τη στιγμή που ενεργοποιούνται οι ρήτρες υποχρεωτικής συμμετοχής, τα περίφημα CACs.

Συζητήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 9 Μαρτίου '12, η Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μιχάλη Κριτσωτάκη με θέμα: «Εξοντωτική για εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους η μείωση του επιδόματος ανεργίας κατά 22%».

Σχετικά με τη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών για αλλαγή των Διοικήσεων όσων Ταμείων δεν συμμετείχαν στο PSI, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Σωτήρης Στανωτάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

O Γ. Παπανδρέου, ικανοποιημένος από τo υψηλό ποσοστό συμμετοχής στο PSI, αποφάσισε να γράψει στην επίσημη σελίδα του στο facebook τα εξής: "Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δυο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας, αίρεται. Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους".

Είναι-δημοσκοπικώς τουλάχιστον-σχεδόν βέβαιο πλέον ότι την εντολή σχηματισμού της επόμενης κυβέρνησης, μετά τις εθνικές εκλογές, θα λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο αρχηγός του πρώτου κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς.

Στοιχεία που αποδεικνύουν την τεράστια νοθεία και το λαθρεμπόριο στα καύσιμα των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, μετά από έρευνα οκτώ χρόνων, καταθέτει ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας. Γιώργος Σούρλας, ο οποίος επέρριψε ευθύνες σε πολιτικούς, στρατιωτικούς και δικαστικούς.

Στην υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης της Ελλάδας σε «περιορισμένη χρεοκοπία» (Restricted Default) από «C» προχώρησε ο οίκος Fitch, έπειτα από τη σημερινή ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης και αξιωματούχων της Ευρωζώνης ότι η ανταλλαγή των ελληνικών κρατικών ομολόγων θα προχωρήσει.

Μίχαελ Κέμερ, Γ.Γ Γερματικών Τραπεζών
«Καλή είδηση» χαρακτήρισε την έκβαση των διαπραγματέυσεων για το PSI ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Γερμανικών Τραπεζών Μίχαελ Κέμερ, ο οποίος προειδοποιήσε ωστόσο ότι «η δουλειά μόλις άρχισε». 

Το PSI+ ολοκληρώθηκε… ξεκινάει η δοκιμασία αν η Ελλάδα αποτύχει έρχεται Default και έξοδος από το ευρώ - Πτώση σε ΧΑ και τράπεζες - Απέχουν οι ξένοι, προσοχή στην συμπεριφορά των τραπεζικών μετοχών - Στις 1820 μ.β. το Spread στην γκρίζα αγορά.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.