03/17/12

Για σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο Έλληνας πληροφοριοδότης της αμερικάνικης ιδιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Stratfor. Οπως αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα που αποκτήθηκε από το Wikileaks και παρουσιάζουν Τα Νέα Σαββατοκύριακο,

Πάουλο Νογκέιρα Μπατίστα
Ως το τελευταίο εμπόδιο που ξεπέρασε η Ελλάδα για να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση που ζητούσε περιγράφει ο βρετανικός Τύπος την έγκριση του δανείου του ΔΝΤ προς τη χώρα.

Μέλη, φίλοι και οπαδοί!
Η Ιπποκράτους εξέδωσε ανακοίνωση στις οργανώσεις του κόμματος για την ψηφοφορία-παρωδία της Κυριακής για την εκλογή του ενός, του μοναδικού, του απαράμιλλου,  του ασύγκριτου και αδιαφιλονίκητου ηγέτη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του κ. Ευαγγέλου Β. Βενιζέλου.

Ρ. Λαβάνια πρώην Υπ. Οικονομικών Αργεντινής


Αναδημοσιεύουμε από το Ardin-Rixi.gr μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Αργεντινής, Ρομπέρτο Λαβάνια, ο οποίος κατόρθωσε να βγάλει την Αργεντινή από την τρομακτική κρίση, το 2002.

η Ζέζα ΖΗΚΟΥ στην Καθημερινή
Τώρα είναι αργά για την αλήθεια, κύριε Προβόπουλε… Οι ευθύνες σας είναι μεγάλες, καθώς συμμετείχατε στην παραπλάνηση του ελληνικού λαού, καλλιεργώντας κλίμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.