03/23/12

Άνευ προηγουμένου μέτρα ασφαλείας παίρνουν οι Αρχές για την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, ημέρα που υμνείται η απελευθέρωση των Ελλήνων από την οθωμανική καταπίεση.

απο iNews
Την παραίτησή τους υπέβαλλαν τρία μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς - οι Νικηφόρος Σταματάκης, Στέλλα Νιώτη και Θανάσης Αθανασίου -, εκφράζοντας τη διαφωνία τους με την πρόσφατη απόφαση

Αιτιολογημένες γνώμες σε Ελλάδα, Φινλανδία και Πολωνία απέστειλε η Κομισιόν, τονίζοντας ότι η νομοθεσία τους για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) εξακολουθεί να μη συνάδει με τους ευρωπαϊκούς κανόνες.

απο DefenceNet
Απόλυτη παραδοχή από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών της παραβατικής συμπεριφοράς της Άγκυρας στο Αιγαίο με την «κρουαζιέρα» του «Πίρι Ρέις» από βορά προς νότο, επήλθε ύστερα από ανταλλαγή ανακοινώσεων σήμερα των υπουργείων εξωτερικών των δύο χωρών

απο News 247
Την οργή του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου προκάλεσε η απόρριψη τροπολογίας που επέτρεπε τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στην Πεντέλη από τον υπουργό Περιβάλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Παπακωνσταντίνου.

από το STAR
Αλλάζουν τα δεδομένα στον πολιτικό χάρτη σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Αlco για το Star, η οποία θα παρουσιασθεί αναλυτικά στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννη Ραγκούση και του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκη Βορίδη για την απελευθέρωση των ταξί, καλά κρατεί.

Στους πολίτες που προτάσσουν την προσπάθεια ενάντια στην άρνηση και τη διαμαρτυρία και επιθυμούν να τα καταφέρουν στηριγμένοι στις δικές τους δυνάμεις. Σε όλους τους Έλληνες που με την εργασία και την υπεύθυνη στάση τους στήριζαν και στηρίζουν την Ελλάδα, απευθύνεται η «ΔΡΑΣΗ» του Στέφανου.Μάνου.

ο Γιώργος ΔΕΛΑΣΤΙΚ στο ΕΘΝΟΣ
Ούτε στους χειρότερους πολιτικούς εφιάλτες του δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ότι η κωλοτούμπα του υπέρ του νέου Μνημονίου θα είχε τόσο βαρύ πολιτικό αντίτιμο όσο έδειξε δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό «Επίκαιρα»,

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.