04/04/12

Το κυβερνητικό τους πρόγραμμα θέτουν σε δημόσια διαβούλευση οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, είναι μια εθνική ανταπάντηση για έξοδο από την κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με το πρόγραμμα του κόμματος.

Το επίμαχo εξώφυλλο του Focus
Αθώος κρίθηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο ο εκδότης του γερμανικού περιοδικού «Focus» από την κατηγορία της προσβολής συμβόλου κράτους που αφορούσε το γνωστό εξώφυλλο του περιοδικού, τον Φεβρουάριο του 2010, με την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη χειρονομία.

Μην κάνετε χαρούλες για τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Ότι έχουμε πετρέλαια και φυσικό αέριο και θα ξαναγίνουμε πλούσιοι. Είχαμε και πετρέλαια και φυσικό αέριο, αλλά οι «σύμμαχοι μας» Αμερικανοί δεν μας άφηναν να τα εκμεταλλευθούμε..

Σάββας Ρομπόλης
Συνέντευξη στο Μάκη ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ στην Εποχή
Αν και η πολιτική που εφαρμόζουν η κυβέρνηση και η τρόικα είναι σε βαθύ αδιέξοδο, δεν ενδιαφέονται για τις αιτίες που το προκαλούν, αλλά ετοιμάζουν νέα αδιέξοδα μέτρα.

Μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του, «Popolo della Libertà» και όπως αναφέρει το κανάλι Rainews24, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε χαρακτηριστικά πως «Τη θεραπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ιταλία, τη γνωρίζουμε.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.