04/07/12

- Μέχρι τέλος του χρόνου θα πρέπει να καταβληθούν στα δημόσια ταμεία 3,5 δισ. ευρω.
- Φορολόγηση των εκτός σχεδίου οικοπέδων και αγροτεμαχίων σχεδιάζει μεταξύ άλλων το υπ. οικονομικών

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί, από το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος, ξεκινώντας ουσιαστικά την προεκλογική εκστρατεία του.  Ο Π. Καμμένος έφθασε με πλοίο της ΑΝΕΚ στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου τον περίμεναν φίλοι του και τοπικά στελέχη, με λύρα και μαντινάδες.

Σύμφωνα με τα ΕπίκαιραOnline ένα νέο δημοσίευμα του περιοδικού Economist έρχεται να ταράξει τα νερά του… ευρώ. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο περιοδικό, οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει κάποια στιγμή να δεχτούν ότι όλα τα σενάρια είναι πιθανά…

Νέα αναλυτική έρευνα της Vote για το enikos.gr αποτυπώνει ανάγλυφα την ανατροπή των διαχρονικών και παγιωμένων αντιλήψεων και πεποιθήσεων της κοινής γνώμης, όπως αυτή καταγράφεται διαχρονικά στην περίοδο της Μεταπολίτευσης.

Ο Αλέκος Αλαβένος μιλάει για όλα σε αποκλειστική του συνέντευξή στον διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση,για την κρίση, την αριστερά, τους δημοκρατικούς θεσμούς, την κοινωνία...

Το άρθρο του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα Wall Street Journal 5/4/2012

Το 1633, όταν ο Γαλιλαίος υποχρεώθηκε από την Ιερά Εξέταση να ανασκευάσει τις ηλιοκεντρικές απόψεις του, φημολογείται ότι ψιθύρισε:
-- Και όμως κινείται!

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.