04/21/12

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) ζητάει στις νέες δανειακές συμβάσεις με τις ελληνικές επιχειρήσεις εξασφαλίσεις για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, δηλαδή "ρήτρα δραχμής" και υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο...

του Γιώργου ΠΗΤΤΑ στην Ελεύθερη Σκέψη
Ο Samuel P.Huntington, υπήρξε ένας εξαιρετικά διακεκριμένος αμερικανός Ακαδημαϊκός. Ένα από τα χαρακτηριστικά του, ήταν πως ολοκλήρωσε το διδακτορικό του σε ηλικία 23 ετών και την ίδια στιγμή ξεκίνησε να διδάσκει στο Harvard.

Ένας άνθρωπος που καταφέρνει να ηγηθεί ενός πραξικοπήματος και να γίνει για περισσότερα από έξι χρόνια ο δικτάτορας μιας χώρας, μπορεί να είναι επικίνδυνος και καταστροφικός, αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίος.

Ναι, μπορούμε  
- Χριστόφορος Βερναρδάκης, επίκουρος καθηγητής πολιτικής επιστήμης και επιστημονικός σύμβουλος της VPRC: Οι εκλογές θα μας βάλουν σε μια νέα ιστορική περίοδο. Συνέντευξη στον Μιχάλη Σιάχο....

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ έδωσε σήμερα τα ψηφοδέλτιά της και η Δημοκρατική Συμμαχία και όπως επισήμανε η πρόεδρος της  Ντόρα Μπακογιάννη, «όπως από την αρχή είχαμε δεσμευτεί, οκτώ στους δέκα υποψηφίους βουλευτές.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) και άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις ανακοίνωσε για τις εκλογές του 2012 η Δημοκρατική Αναγέννηση, δια στόματος του προέδρου της, Στέλιου Παπαθεμελή.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων της «Χρυσής Αυγής», ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος θα γίνει σήμερα το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι επικεφαλής στα ψηφοδέλτια Α΄ και Β΄ Αθήνας...

«Αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς», τονίζει στην εκλογική του διακήρυξη ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, παράλληλα,αναφέρει ότι στις επερχόμενες εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές θα κριθεί το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.