04/22/12

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει! Ελάτε να κερδίσουμε το στοίχημα αυτό. Όλοι μαζί! Όλοι μαζί! Δώστε μας τη δύναμη ενός Έθνους Για να κερδίσουμε τη μάχη της πατρίδας!

Για μήνυμα ανατροπής μίλησε απόψε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου τονίζοντας ότι «το Ηράκλειο και η δημοκρατική Κρήτη μπορεί να κάνει την ανατροπή στην κάλπη».

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Επικρατείας και όλες τις λίστες ανακοίνωσε η Δημοκρατική Αριστερά. Στο Επικρατείας επικεφαλής ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Σπύρος Λυκούδης.

ΔΟΘΗΚΑΝ  στη δημοσιότητα την Παρασκευή τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ σε ολόκληρη την Επικράτεια. Συνολικά, κατέρχονται 423 υποψήφιοι βουλευτές, εκ των οποίων 142 γυναίκες, ποσοστό υψηλότερο του υπό του σχετικού Νόμου, οριζόμενο.

Η νέα έξαρση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, τα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και η έκθεση της Κομισιόν για την ανάπτυξη της χώρας σχολιάζονται σήμερα από πολλές γερμανικές εφημερίδες. 

ο Σταύρος ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ* στη Ρήξη
Μπορεί η Ελλάδα να αποτινάξει το καθεστώς του «πρώτου προτεκτοράτου της ευρωζώνης»;
Η ζοφερή πραγματικότητα των οικονομικών δεικτών, ο θάνατος της ελληνικής οικονομίας...

Στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου στην έδρα του ΔΝΤ, στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου κορυφής, ο Πόουλ Τόμσεν κινδυνολογώντας κρούει και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική οικονομία, για μία ακόμη φορά.

ο Νίκος ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στην ΕΠΟΧΗ
H κινηματική Αριστερά, γέν­νημα της κοινωνικής ανα­γκαιότητας, θα παραμείνει αναντικατάστατη μόνο ό­ταν αυτή που την επικα­λούνται δεν θα την χρησιμο­ποιούν για να αναρριχηθούν στην εξουσία, αλλά την δουν ως δυνα­τότητα των λαών...

ο Γιώργος ΚΟΥΒΑΡΑΣ στο Aixmi.gr
Οι εταίροι στηρίζουν τον δικομματισμό. Προσβλέπουν στη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ει δυνατόν με επικεφαλής τον Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου να εφαρμοστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα προσαρμογής...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με εισαγγελική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαρ. Λακαφώση πρόκειται να ζητηθεί μετά από την προσφυγή της οικογένειας του...

ο Νικόλαος-Κυριάκος ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο Statesmen
Όσοι έχουν ζήσει το ΠΑΣΟΚ στις μεγάλες ιστορικές στιγμές του, δεν θα ξεχάσουν φυσικά τις μεγάλες συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, ακόμη και του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ βαρύτητα δίνουν ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του στην σημερινή ομιλία, την οποία το Real.gr θα μεταδώσει ζωντανά από το Ζάππειο στις 11:30.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.