05/07/12

Με τα εκλογικά αποτελέσματα σε Γαλλία, Ελλάδα και τις τοπικές εκλογές στη Γερμανία στο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν ασχολείται το σύνολο του γερμανόφωνου τύπου. Ξεχωρίζουμε τα δημοσιεύματα για την Ελλάδα.

Καθαρές προτάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πρόταση συμφωνίας κυβερνητικής συνεργασίας ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης, θέτοντας τους δύο όρους της Δημοκρατικής Αριστεράς, για απαγκίστρωση από το μνημόνιο και παραμονή της χώρας στο ευρώ.

ο Χρήστος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ στο aixmi.gr
Τώρα που οι κάλπες έκλεισαν και μπορώ αζημίως να υπερβώ την απαγόρευση που το «εθνικό καραγκιοζιλίκι» της μη δημοσίευσης δημοσκοπήσεων επέβαλε, μπορώ να μιλήσω για όσα μάθαινα -και δεν ήμουν ο μόνος, φυσικά- τα τελευταία 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Μια επιεικώς περίεργη ανακοίνωση εκδόθηκε πριν από λίγο από την Πολεμική Aεροπορία, με την οποία επιχειρείται να διαψευσθεί η φημολογία, αλλά και οι μαρτυρίες που υπάρχουν περί "ψεκασμού του πληθυσμού από αεροσκάφη με νευροκαταπραϋντικές ουσίες".

«Οι προγραμματικές θέσεις του κ. Σαμαρά βρίσκονται στον αντίποδα του εναλλακτικού σχεδίου διακυβέρνησης της Αριστεράς», δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας απορρίπτοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ σε δήλωση που έκανε μετά τη συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.