05/10/12

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ημέρες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται σε πρώτη πολιτική δύναμη, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό του ALPHA η εταιρεία Marc..

ΕΚΤΕΝΗ αναφορά στην Ελλάδα με καταγραφή των γεγονότων που προηγήθηκαν και ακολούθησαν τη συμφωνία εφαρμογής του δανειακού προγράμματος διάσωσης, κάνει η Αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα.

Άμεση προσφυγή στις κάλπες, «για να σταματήσει η κοροϊδία» των διερευνητικών εντολών, ζήτησε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ζητώντας παράλληλα «να διορθωθεί η λαϊκή ψήφος, ως προς την ενίσχυση του ΚΚΕ».

Πρόταση για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με χρονικό ορίζοντα ως τις ευρωεκλογές του 2014, διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ότι η ψήφος του ελληνικού λαού απονομιμοποιεί πολιτικά το μνημόνιο, το οποίο απέτυχε στην επίτευξη των στόχων που το ίδιο έχει θέσει, καθώς και ότι απαιτείται επανεξέταση της ευρωπαϊκής στρατηγικής, κάνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας...

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.