05/14/12

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, με τη συμμετοχή του Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη, νέα σύσκεψη αύριο το μεσημέρι στις 14:00 με όλους τους αρχηγούς εκτός Μιχαλολιάκου.

Σταθερή θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, στη συνέντευξή του στη Webtv του ΑΜΠΕ, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί "ότι η ίδια η ευρωζώνη θα υπάρχει".

Με 12σέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα κυκλοφορεί σήμερα η γερμανική επιθεώρηση Der Spiegel. Θρυμματισμένο το ευρώ σε μια ερειπωμένη Ακρόπολη. "Αποχαιρετισμός στο ευρώ". 

Με τον τίτλο "Akropolis adieu!" και υπότιτλο «γιατί η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ»  κυκλοφορεί αύριο η έγκριτη γερμανική επιθεώρηση Der Spiegel.

«Σε καίρια ζητήματα της θεωρίας και πολιτικής του ΚΚΕ παρατηρείται χρόνια στασιμότητα. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται και στην επίδοσή του στις πρόσφατες εκλογές αλλά και στην εκτίμηση της Κεντρικής Επιτροπής του γι’ αυτές» (Ριζοσπάστης 8/5/12). 

Στην ίδρυση νέας φοιτητικής παράταξης, με την επωνυμία "Αγωνιστικό Φοιτητικό Ρεύμα", προχώρησαν μέλη και στελέχη της ΠΑΣΠ, τα οποία διαφωνούν με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και το Μνημόνιο.

ΟΙ ΔΑΙΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεχίζονται σήμερα στις 19.30.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.